Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Γιάννης Μπέζος: «Όταν γνώρισα τη Ναταλία Τσαλίκη ήμουν ήδη παντρεμένος και...»

Τι αποκάλυψε;

25 Δεκεμβρίου 2022 15:29
Κόλαφος ο Γιάννης Μπέζος: «Όταν γνώρισα τη Ναταλία Τσαλίκη ήμουν ήδη παντρεμένος και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του, είχε αποκαλύψει πριν μερικά χρόνια, πως όταν γνώρισε την Ναταλία Τσαλίκη ήταν ήδη παντρεμένος! Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι εδώ και 8 χρόνια ο σύντροφος της κόρης του.

Τώρα ποια ήταν η κυρία αυτή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αφού ο ίδιος δεν θέλει να μαθευτεί το παραμικρό!

“Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Και από τότε, είμαστε μαζί. Ήταν και παραμένει ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα. Μια ποιοτική και πανέμορφη γυναίκα με σκέψη ισχυρή και προσωπικότητα. Όταν τη γνώρισα, ήμουν παντρεμένος. Η Ναταλία είναι ο δεύτερος γάμος μου. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία, με την οποία “δέθηκα” πάρα πολύ. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας. Και στη ζωή και στο θέατρο”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά!

Παντρεύτηκαν το 1987 και έχουν μία κόρη, την Ηρώ Μπέζου η οποία γεννήθηκε το 1988 και ακολουθεί τα βήματα των γονιών της.

Μπέζος Τσαλίκη

Οι αδυναμίες του Γιάννη Μπέζου

Έχει αδυναμία στα γλυκά και στην 34χρονη κόρη του Ηρώ, ενώ τα βράδια μετά το θέατρο θα τον συναντήσετε σε μικρά ταβερνάκια να πίνει το κρασάκι του με τους φίλους και να σιγοψιθυρίζει τραγούδια του Ζαμπέτα, του Αττίκ και του Τσιτσάνη. Ξέρει να διαχειρίζεται τα χρήματά του αλλά ξόδεψε πολλά λεφτά σε παραγωγές στο θέατρο και στα κεράσματα!

50.000 ευρώ Γιάννη Μπέζο; Ντροπή σου!

Μία ακόμα σοκαριστική δήλωση από τον Έλληνα ηθοποιο Γιάννη Μπέζο, σε καιρούς δύσκολους για την ελληνική οικονομία, χωρίς κανένα ίχνος αυτοσυγκράτησης και μετριοπάθειας!

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εξαιρετικός -κατά τα άλλα- ηθοποιός, προβαίνει σε τέτοιες προκλητικές -για το κοινό αίσθημα- δηλώσεις!

Παλαιότερα μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" με τον Μένιο Φουρθιώτη και αναφερόμενος στην επικείμενη εκπομπή του στην ΕΡΤ με θέμα το θέατρο και τον κινηματογράφο, ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε ότι η κάθε εκπομπή θα κοστίζει 50.000 ευρώ!

50.000 ευρώ Γιάννη Μπέζο; Ντροπή σου!

Μέχρι εδώ (έστω και με το ζόρι) όλα καλά. Ωστόσο, στην παρατήρηση του Μένιου Φουρθιώτη πως "αρκετά ακριβή η παραγωγή της εκπομπής σας δηλαδή κύριε Μπέζο", ο καταξιωμένος ηθοποιός αλλά άνθρωπος με αρκετές ενοχλητικές συμπεριφορές, απάντησε:

"Ναι, φυσικά και είναι μία πολύ ακριβή παραγωγή, όμως το σίγουρο είναι ότι την αξίζω"!

Φυσικά, εν έτει 2018 με την ανεργία στο κόκκινο και τον βασικό μισθό στα 500 ευρώ, είναι τουλάχιστον αλαζονικό και προκλητικό εκ μέρους του κάθε Γιάννη Μπέζου, όσο ταλαντούχος κι αν είναι, να "μοστράρει" χιλιάδες ευρώ δημόσια, απλά και μόνο δικαιολογώντας τα με το ταλέντο του...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share