Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Μαρία, δεν αντέχω άλλο…»: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδάκη

Σε απόγνωση ο δημοσιογράφος

25 Δεκεμβρίου 2022 14:07
«Μαρία, δεν αντέχω άλλο…»: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρίσκεται στο σπίτι του, «χτυπημένος» από τον κορωνοϊό, με τον ίδιο να συνεχίζει να βγαίνει θετικός και να έχει... απαυδήσει.

Ο ίδιος εμφανίζεται στην εκπομπή μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι του, όπου βρίσκεται για 13η μέρα σε καραντίνα.

«Ακόμη βγαίνω θετικός, 13η μέρα σήμερα που είμαι θετικός. Σήμερα θα πάω να κάνω και μοριακό και κάτι που είπαν ότι θα μου μετρήσουν. Να δούμε κατά πόσο είμαι θετικός ή δεν είμαι. Έχω πήξει Μαρία, δεν αντέχω άλλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης στην συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου.

Εκείνη του αποκάλυψε ότι του έχουν ετοιμάσει μία έκπληξη «μπας και σπάσει η γκίνια και αύριο είσαι εδώ».

«Μακάρι και θα ρωτήσω την έκπληξη που έχεις, πως τα κατάφερα εγώ 5 φορές εμβολιασμένος να την πατήσω και να είμαι 13 μέρες θετικός; Θα το ρωτήσω, γιατί πρέπει να μου απαντήσουν. Να απαντήσει η επιστήμη και όχι ο παθών», σχολίασε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.

Το αποκάλυψε δημόσια ο Φοίβος για τον Γιώργο Παπαδάκη: «Ο μπαμπάς μου κουράστηκε, αποφάσισε να...»

Ο Φοίβος Παπαδάκης είναι ο... διάδοχος του Γιώργου στο σπίτι ως προς την ενασχόληση με τη δημοσιογραφία, με τον ίδιο να μιλά για τον πατέρα του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη αποκαλύπτοντας ότι του χρόνου θα ολοκληρώσει την μπροστά από τις κάμερες παρουσία του, αναφερόμενος σε άλλη περίπτωση στην αυστηρότητά του.

«Το μόνο σίγουρο, όπως και ο ίδιος μου έχει πει, είναι πως έχει κουραστεί. Προτιμά σιγά-σιγά να αποσυρθεί από μπροστά και να προχωρήσει στο κομμάτι πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι από την εμπειρία του θα βοηθήσει όποιον αναλάβει το “Καλημέρα Ελλάδα” από του χρόνου».

Ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχτηκε τη Μαρία Αναστασοπούλου τη φετινή σεζόν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ ο Φοίβος Παπαδάκης βρίσκεται στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» στο OPEN.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share