Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ερωτευμένη στα 53 της η Ελένη Μενεγάκη: Εύχεται «καλά Χριστούγεννα» από την αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου (photo)

Το τρυφερό στιγμιότυπο

25 Δεκεμβρίου 2022 13:26
Ερωτευμένη στα 53 της η Ελένη Μενεγάκη: Εύχεται «καλά Χριστούγεννα» από την αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από την αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου θέλησε η Ελένη Μενεγάκη να ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα» στους διαδικτυακούς της φίλους. Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο δε δίστασε να ανεβάσει και μια φωτογραφία με τη μικρή της κόρη, Μαρίνα, μπροστά από το δέντρο.

Η παρουσιάστρια που προτίμησε τα φετινά Χριστούγεννα να τα περάσει στην Αθήνα με την οικογένειά της, αποφάσισε σήμερα να κατέβει από τα βόρεια προάστια και να βρεθεί στη νότια πλευρά της πρωτεύουσας και πιο συγκεκριμένα στο Ελληνικό όπου η θερμοκρασία είναι ασυνήθιστα υψηλή για τέλη Δεκέμβρη.

Την υψηλή αυτή θερμοκρασία δεν παρέλειψε να σχολιάσει και η Ελένη Μενεγάκη η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου φορώντας ένα κοντομάνικο μπλουζάκι.

«Χριστούγεννα με 20 βαθμούς» έγραψε στη λεζάντα η Ελένη Μενεγάκη.

Μενεγάκη Παντζόπουλος αγκαλιά Χριστούγεννα

«20 χρόνια τώρα και είναι η πρώτη φορά που...» - Σπαραγμός για την Ελένη Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη βλέπει πως τα πράγματα... αλλάζουν με τα χρόνια και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, γιόρτασε μακριά της για πρώτη φορά τα γενέθλιά του, συγκεκριμένα στην Άνδρο.

Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου της, να γιορτάσει πρώτη φορά τα γενέθλιά του, μακριά από την οικογένειά του, ταξιδεύοντας με την παρέα του στην Άνδρο, περνώντας παράλληλα υπέροχα με τη Γαία Μερκούρη.

Το... παράπονο της Μενεγάκη για τα γενέθλια του γιου της

«Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ο γιος μου, είπε: “Μαμά θα πάω στην Άνδρο, με μια παρέα φίλων μας. Δεν σας πειράζει να μας δώσετε δύο σπιτάκια να μείνουμε γιατί θέλω να κάνω εκεί τα γενέθλιά μου”. Μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά. “Παιδί μου, είσαι το παιδί μου και στολίζουμε μαζί το δέντρο, πάντα στα δικά σου τα γενέθλια το στολίζουμε το σπίτι, αλλά άμα θες να πας, να πας παιδί μου”. Το είπα λίγο πιο χαρούμενη», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη,

Και πρόσθεσε: «Δεν το είπα και τόσο δραματικά, αλλά από μέσα μου έλεγα: “Πω πω 20 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δεν θα σβήσουμε – όλο αυτό το τσούρμο- να πούμε τα Χρόνια Πολλά”», ήτα τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share