Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα νέα πεθερικά της Δέσποινας Βανδή: Αυτοί είναι οι γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη (photo)

Ποζάρουν μαζί με το γιο τους

25 Δεκεμβρίου 2022 12:35
Τα νέα πεθερικά της Δέσποινας Βανδή: Αυτοί είναι οι γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σήμερα ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς, έχοντας βρεθεί στο επίκεντρο και για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, αν και ήδη για χρόνια είχε κάνει την πορεία του.

Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Σε ηλικία 25 ετών, αργότερα, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.

Όσο για τους γονείς του; Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες, όντας μια αρκετά γνώριμη φυσιογνωμία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως για αυτό ήταν και για πολλά χρόνια στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τα ανάλογα ερεθίσματα, μέσα στο δικό του αμαρτωλό παρελθόν.

Πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τους γονείς του.

Δείτε τη φωτογραφία

γονείς Βασίλη Μπισμπίκη

«Όταν βγαίνoυμε με τη Δέσποινα...»: Ανατροπή από τον Βασίλη Μπισμπίκη για τη σχέση τους

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε πριν καιρό καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του αλλά και για τις δύο παραστάσεις που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί.

«Πάω και Βούλα! Γελάω με την πορεία της ζωής μου. Έχει μια τρομερή αντίφαση όλο αυτό. Δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα, θέατρα. Έχει μια γοητεία όλο αυτό. Κατέρρευσα όταν δεν είχα την αποδοχή που ήθελα» τόνισε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης. Με την ευκαιρία δείτε την μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η κόρη της τραγουδίστριας.

Μπισμπίκης Βανδή

«Το παρατηρώ ως φαινόμενο. Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Κάποιοι οκ αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για αυτό. Εντάξει θα περάσει κάποια στιγμή. Έτσι ελπίζω. Προφανώς ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά.

Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνoυμε (με τη Δέσποινα). Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο. Δεν έχω τέτοια θέματα με τα Εξάρχεια και τη Βούλα. Μια χαρά είναι έχει και θάλασσα, κάνω εκδρομή. Όταν πέφτουν πολλές κάμερες νιώθω αμηχανία» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη Δέσποινα Βανδή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share