Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Σπύρο Κουβαρδά που συγκλόνισε σε «Καλημέρα Ζωή» και «Λάμψη»; Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται

Έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση

25 Δεκεμβρίου 2022 11:44
Θυμάστε τον Σπύρο Κουβαρδά που συγκλόνισε σε «Καλημέρα Ζωή» και «Λάμψη»; Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Κουβαρδάς είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σκηνοθέτες του θεάτρου και, παράλληλα, ένας εξαίρετος ηθοποιός που είχαμε θαυμάσει σε αρκετούς ρόλους στο σανίδι, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο ίδιος είχε συγκλονίσει με τις ερμηνείες του σε αρκετές σειρές, όπως η «Λάμψη» και το «Καλημέρα Ζωή», με τον ίδιο να έχει ειδικά μια... άγρια κόντρα με τον Θεοχάρη ως Ελληνοαμερικανός μαφιόζος, ο διαβόητος Μάικ Ρούσσης, ενώ την ίδια ώρα έπαιζε και σκηνοθετούσε αδιαλλείπτως στο θέατρο.

Ο Πατρινός καλλιτέχνης με καταγωγή από τη Λάρισα έχει, γενικά, εξαφανιστεί από το προσκήνιο, αν και πέρυσι είχε παίξει στο «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη», ενώ τον είχαμε δει και στην «Πολυκατοικία». Τα χρόνια έχουν περάσει και αυτό έχει αποτυπωθεί πάνω του, έχοντας κλείσει τα 67 του χρόνια, αλλά ιδιαίτερες διαφορές φυσιογνωμικά δεν υπάρχουν, με τον ίδιο επίσης να σνεχίζει να σκηνοθετεί και να παίζει σε παραστάσεις, με ακόμη έναν ηθοποιό των σειρών του Φώσκολου να έχει εξαφανιστεί.

Σπύρος Κουβαρδάς σήμερα

Σπύρος Κουβαρδάς πώς είναι σήμερα

Απομονώθηκε μετά το «Καλημέρα Ζωή»: Δείτε πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια των 70's Τόνια Καζιάνη

Τη δεκαετία του 1970 υπήρξαν αρκετές πρωταγωνίστριες, που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο, με μια από αυτές να είναι η υπέροχη Τόνια Καζιάνη, η οποία πια έχει εξαφανιστεί.

Η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες στις δεκαετίες του 1960 και του 1970, όπως και στις γνωστές βιντεοταινίες του 1980. Αργότερα, δε, είχε παίξει και σε σειρές του 1990, με πιο χαρακτηριστικό εκείνον της Θεοφίλης Κομνηνού στο «Καλημέρα Ζωή», της υποστρατήγου που προσπαθεί να σώσει τον φονιά γιο της με νέους φόνους, αλλά στο τέλος αυτοκτονεί.

Έκτοτε εξαφανίστηκε, έπαιξε έναν ακόμη ρόλο το 2007 στην «Τυφλόμυγα» του Alpha κι έκτοτε αγνοείται από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, κάνοντας σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Πού βρίσκεται εξαφανισμένη η Τόνια Καζιάνη

Τα τελευταία χρόνια ήταν εντελώς ανενεργή. Είχε απομονωθεί στο πολυτελές σπίτι της και σύμφωνα με πληροφορίες συμπαραστεκόταν με όλες της τις δυνάμεις σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Γιώργος Τζώρτζης ο οποίος, τελικά, στις 14 του περασμένου Ιανουαρίου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Τόνια Καζιάνη δημοσιογράφοι

Η Τόνια Καζιάνη, μετά από αυτό χτύπημα στην οικογένειά της «χάθηκε» ακόμα πιο πολύ βυθισμένη στη θλίψη, αφιερώνοντας τον χρόνο της στην κόρη της αλλά κυρίως στην εγγονούλα της, τη Ζωή, που λάτρευε τόσο και ο παππούς…

Τόνια Καζιάνη δημόσια εμφάνιση

Δείτε την αγαπημένη ηθοποιό σε μια από τις σχετικά πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της πολύ πριν τον θάνατο του Γιώργου Τζώρτζη. Τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στο γάμο της κόρης τους, Ευγενίας, τον Οκτώβριο του 2014 με τον Κωνσταντίνο Κωστόπουλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share