Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σπίτι «όνειρο» για την Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δείτε την ανάρτησή της

24 Δεκεμβρίου 2022 21:43
Σπίτι «όνειρο» για την Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε χρόνια πολλά στους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία αγκαλιά με τη μικρή Μαρίνα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η παρουσιάστρια του MEGA, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος περνά τις μέρες αυτές με τα παιδιά και τον σύζυγό της απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ίδια περνά ευχάριστες στιγμές, την ίδια που κυκλοφόρησαν φήμες χωρισμού για το γιο της Άγγελο Λάτσιο και τη Γαία Μερκούρη.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε πριν λίγα λεπτά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της Μαρίνα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, φορώντας ένα σκουφάκι του Άγιου Βασίλη.

«Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με αγάπη» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε τη φωτογραφία

«20 χρόνια τώρα και είναι η πρώτη φορά που...» - Σπαραγμός για την Ελένη Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη βλέπει πως τα πράγματα... αλλάζουν με τα χρόνια και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, γιόρτασε μακριά της για πρώτη φορά τα γενέθλιά του, συγκεκριμένα στην Άνδρο.

Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου της, να γιορτάσει πρώτη φορά τα γενέθλιά του, μακριά από την οικογένειά του, ταξιδεύοντας με την παρέα του στην Άνδρο, περνώντας παράλληλα υπέροχα με τη Γαία Μερκούρη.

Το... παράπονο της Μενεγάκη για τα γενέθλια του γιου της

«Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ο γιος μου, είπε: “Μαμά θα πάω στην Άνδρο, με μια παρέα φίλων μας. Δεν σας πειράζει να μας δώσετε δύο σπιτάκια να μείνουμε γιατί θέλω να κάνω εκεί τα γενέθλιά μου”. Μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά. “Παιδί μου, είσαι το παιδί μου και στολίζουμε μαζί το δέντρο, πάντα στα δικά σου τα γενέθλια το στολίζουμε το σπίτι, αλλά άμα θες να πας, να πας παιδί μου”. Το είπα λίγο πιο χαρούμενη», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη,

Και πρόσθεσε: «Δεν το είπα και τόσο δραματικά, αλλά από μέσα μου έλεγα: “Πω πω 20 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δεν θα σβήσουμε – όλο αυτό το τσούρμο- να πούμε τα Χρόνια Πολλά”», ήτα τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share