Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Να πάρει και κανέναν άνδρα...»: Φωτιά οι αποκαλύψεις της Τσιμτσιλή για το Θέμη Σοφό

Σπόντα όλο...νόημα

24 Δεκεμβρίου 2022 15:10
«Να πάρει και κανέναν άνδρα...»: Φωτιά οι αποκαλύψεις της Τσιμτσιλή για το Θέμη Σοφό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα «παράπονα» από τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day», με αφορμή το νέο βιντεοκλίπ του Διονύση Σχοινά με πανέμορφα μοντέλα.

Η παρουσιάστρια με χιούμορ τόνισε πως στο γραφείο του ποινικολόγου συζύγου της Θέμη Σοφού εργάζονται γυναίκες και πολλές φορές τού αναφέρει για πλάκα γιατί δεν προσλαμβάνει και άντρες ασκούμενους.

Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για το θάνατο του πατέρα της.

θέμης σοφός τσιμτσιλή

«Κάποια στιγμή είπα στον Θέμη "όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα". Έχει πολύ καλά κορίτσια και ωραία.

Τα έχω προσέξει και τα αγόρια. Λες να μην ξέρω τι συμβαίνει στο γραφείο του συζύγου μου; Πλάκα του έκανα», ανέφερε χιουμοριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει...» - Άγριο κράξιμο στο Γιώργο Λιάγκα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε με επικριτικό τρόπο τον Γιώργο Λιάγκα που τις τελευταίες ημέρες επιδίδεται στο Μαυρίκιο Μαυρικίου. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για το θάνατο του πατέρα της.

«Εγώ τον Σπύρο τον εκτιμώ. Από τη στιγμή που τους τίμησε, πήγε στον αρραβώνα, να βγει την επόμενη ημέρα και να πει…

Ο Σπύρος είναι ένας πολύ ευθύς άνθρωπος και πολύ ξεκάθαρος και αυτό του αναγνωρίζουμε αλλά από τη στιγμή που τους τίμησες και ήσουν ένας από τους λίγους αναγνωρίσιμους ανθρώπους που πήγαν, το να βγεις την επόμενη ημέρα και να πεις “και η Έφη Θώδη έβγαινε και θέλει προσοχή”, αφήνοντας να εννοηθεί κάτι, για μένα δεν χρειάζεται.

Αυτό όμως μου θυμίζει τον Γιώργο Λιάγκα, που τον εκτιμώ και του λέω μία καλημέρα, ο οποίος παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει “δεν μου ταιριάζει”… Δηλαδή αν δεν σου ταιριάζει, μην το παίζεις ευθύς εξ’ αρχής. Το λέω με αγάπη! Είναι σαν να παίζουμε εμείς ένα θέμα 10 ημέρες και να πω “δεν μου ταιριάζει”.

Για να είμαι δίκαιη όμως και με τον Γιώργο. Και αυτό που έκανε ο Μαυρίκιος που τον έκραξε σε όλες τις εκπομπές ως απάντηση αλλά του έδωσε το αποκλειστικό, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας…

Καλά τα είπε ο Λιάγκας, γιατί και προφανώς θέλει και το κράξιμό του ο Μαυρίκιος. Όλο λέω ότι πρέπει να κρατηθώ αλλά…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share