Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Κάτια Δανδουλάκη: «Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από...»

Τι αποκάλυψε;

24 Δεκεμβρίου 2022 15:03
Κόλαφος η Κάτια Δανδουλάκη: «Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός, Κάτια Δανδουλάκη, που βρίσκεται εδώ και σαράντα χρόνια στις επάλξεις της υποκριτικής, μίλησε σε συνέντευξή της για τις οικονομικές απολαβές τις από την ενασχόληση της με την ηθοποιία.

Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο στην γνωστή σειρά «Λάμψη».

«Δεν οφείλει κάθε άνθρωπος να γνωρίζει πως αυτή η γυναίκα που έβγαλε πάρα πολλά χρήματα από την τηλεόραση, έχασε πάρα πολλά και χρεώθηκε στο θέατρο.

Κάτια Δανδουλάκη

Αυτά τα χρυσά χρήματα που έπαιρνα από την τηλεόραση τα έχανα με έναν πολύ χρυσό τρόπο στο θέατρο. Αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα», είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια στο Down Town.

Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη για τη σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια η Κάτια Δανδουλάκη όπου και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και το δεσμό της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δε με απασχόλησε ποτέ το παρασκήνιο. όσο εύκολα ανάβει, τόσο εύκολα σβήνει. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ένα δημοσίευμα ανέφερε ότι μαζί με άλλες τρεις πασίγνωστες ηθοποιούς ήμασταν τα “βαθιά λαρύγγια” της Ελλάδας. Δεν ασχολήθηκα φυσικά, ήταν για γέλια», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη για τα δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Κάτια Δανδουλάκη

Η ίδια παραδέχτηκε στο Hello ακόμη πως είχε σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και είπε: «Με τον Παπαμιχαήλ ο δεσμός μας, δεν είχε ακουστεί. Μέχρι που το έγραψε εκείνος στο βιβλίο του. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή σωστό που το αποκάλυψε. Εγώ, δεν υπήρχε περίπτωση ν’ αναφέρω σχέσεις μου με ανθρώπους οι οποίοι δε θα ήθελαν ν’ αναφερθούν».

Τέλος η ηθοποιός είπε ότι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ καλές φίλες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share