Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Σε αγαπώ πολύ βαθιά για πάντα...» - «Βαρύ» πένθος για τη Λίνα Σακκά

Θρήνος για την ηθοποιό

24 Δεκεμβρίου 2022 11:37
«Σε αγαπώ πολύ βαθιά για πάντα...» - «Βαρύ» πένθος για τη Λίνα Σακκά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίνα Σακκά έχει βιώσει πολλαπλά το θρήνο, με την ίδια να έχει χάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τη μητέρα και τον πατέρα της, κάτι που δεν έχει ξεχάσει.

Η ίδια είχε κάνει, μάλιστα, γνωστή την είδηση για τη μητέρα της τον περασμένο Ιανουάριο και έναν χρόνο περίπου μετά την απώλεια της, η Λίνα Σακκά, που αναφέρθηκε και στον χωρισμό της, έκανε μια ακόμη πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Η ηθοποιός δεν μπορεί να την ξεχάσει ούτε λεπτό.

«Φοράω το ρομπάκι σου, το τυλίγω στο σώμα μου και νιώθω τη ζεστασιά σου. Και ψάχνω και ψάχνω το άρωμα σου. Σε αγαπώ πολύ βαθιά και πάντα. Μανούλα μου!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη φόρα η περιουσία της Λίνας Σακκά: «Είχα κάνει ένα κομπόδεμα για...»

Η Λίνα Σακκά σήμερα είναι 47 ετών και πλέον ζει μόνη της μαζί με το γιο της, μετά το χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της Μάρκο Καραμάνη.

«Ήταν τόσο έντονο, σπουδαίο, πρωτόγνωρο όλο αυτό που βίωνα με το γιο μου, που δεν μου φάνηκε ότι κάτι άξιζε τον κόπο για να τον αφήσω. Βίωσα τη γέννηση του και το μεγάλωμα του στον απόλυτο βαθμό. Είχα κάνει και ένα κομπόδεμα, οπότε είχα φροντίσει για τα οικονομικά θέματα έτσι ώστε να μπορώ να αντεπεξέλθω»

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει όταν βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» του Ant1, η ηθοποιός εξομολογήθηκε:

Λίνα Σακκά Μάρκος Καραμάνης

«Με ένα μικρό κομπόδεμα και οικονομία, πήγα σε δικό μου σπίτι για να μην πληρώνω ενοίκιο και φυσικά υπάρχει ο πατέρας του παιδιού που μας βοηθάει στο σπίτι στα καθημερινά μας».

Ερωτηθείσα για τον πατέρα του παιδιού της, ανέφερε: «Δεν είμαστε μαζί, το είχαμε πει από παλιά αυτό. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ίσα – ίσα που οι σχέσεις μας είναι καλύτερες από ποτέ. Δηλαδή, ευτυχώς που είχαμε την ωριμότητα να παρθούν οι αποφάσεις πολύ γρήγορα και να μην κάνουμε πειράματα. Ήμασταν δύο άνθρωποι που ερωτευτήκαμε».

«Το παιδί ήρθε σαν δώρο και για τους δυο μας, αλλά τελικά είδαμε ότι πιο πολύ ταιριάζουμε να είμαστε φίλοι παρά να είμαστε ζευγάρι. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία πειραματισμού “έλα να το δούμε και αν μας βγει”. Έχουμε μία ωριμότητα και καταλάβαμε ότι δεν πάει» κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share