Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κάθε φορά που ψάχνω να βρω τον Γιώργο Μαρίνο...» - «Βόμβα» για την εξαφάνισή του

Η αποκάλυψη που μας ανησύχησε

24 Δεκεμβρίου 2022 07:53
«Κάθε φορά που ψάχνω να βρω τον Γιώργο Μαρίνο...» - «Βόμβα» για την εξαφάνισή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει εξαφανιστεί εδώ και αρκετά χρόνια από το προσκήνιο, με τους συναδέλφους του να αναζητούν την τύχη του αλλά... να βρίσκουν τοίχο, αν και μια σοβαρή εξέλιξη είδε το φως της δημοσιότητας.

Την ανησυχία της για το γεγονός έχει εκφράσει αρκετές φορές η Άννα Φόνσου, η οποία, όπως είπε, εξακολουθεί να δέχεται απειλές από τον άνθρωπο που είναι μαζί του.

Η αποκάλυψη της Φόνσου που έφερε ανησυχία

«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε» είπε η Άννα Φόνσου σε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Όπως είπε, ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ζει σε σπίτι στη Γλυφάδα ή την Βούλα ωστόσο κάθε φορά που προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί του δέχεται απειλές. Η κ. Φόνσου έκανε έκκληση στο πρόσωπο που τον φροντίζει, να επιτρέψει να του παρέχουν βοήθεια.

«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω... Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου... δεν ξέρω... Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια...» είπε η ηθοποιός συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο Γιώργος Μαρίνος ζει αξιοπρεπώς και έχει ανθρώπους που τον βοηθούν. Ακόμα, η κ. Φόνσου είπε ότι μπορεί να είναι και δική του επιθυμία να μη θέλει επαφές κάτι που ωστόσο φαίνεται να την προβληματίζει καθώς της είχε εξομολογηθεί ότι είχε την επιθυμία να ξαναβγεί στο θέατρο.

«Μια κοπέλα που τον περιποιόταν, μου είπε ότι είναι καλά, Ότι έχει μια κοπέλα που τον περιποιείται, ότι μένει σε ένα ωραίο σπίτι, δεν είναι δυστυχισμένος. Μπορεί να μην θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο. Και όταν έμενε στο σπίτι του ηθοποιού, δεν ήθελε και πολλά πολλά. Μόνο με μένα μιλούσε. Νόμιζα ότι θα ξαναβγεί στο επάγγελμα. Είχε κάνει την εγχείρηση, είχε πάρει τα πάνω του και μου έλεγε ότι θέλει να παίξει στο Εθνικό. Γι' αυτό έμεινα έκπληκτη τώρα που χάθηκε, γιατί ήταν πολύ καλά και κούκλος», κατέληξε η Άννα Φόνσου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share