Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είναι γονιδιακή η ομορφιά: Αυτές ήταν η αδερφή και η μητέρα της Ζωζώς Σαπουντζάκη (photo)

Σπάνιο κλικ

23 Δεκεμβρίου 2022 16:24
Είναι γονιδιακή η ομορφιά: Αυτές ήταν η αδερφή και η μητέρα της Ζωζώς Σαπουντζάκη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια οικογενειακή φωτογραφία της Ζωζώς Σαπουντζάκη επέλεξε να φέρει στη δημοσιότητα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελενα Μακρή Λυμπέρη. Με την ευκαιρία δείτε όσα ήρθαν στο φως για την κρυφή σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Στην φωτογραφία βλέπουμε Ζωζώ Σαπουντζάκη να είναι μαζί με τη μητέρα της και την αδελφή της, Βάσω. Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημειώνεται: «Οικογενειακή υπόθεση: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με την μητέρα της και την μεγάλη της αδελφή της, Βάσω που «έφυγε» από τη ζωή το 2018. Οι δυο αδελφές είχαν ξεκινήσει μαζί την καριέρα στον κόσμο του θεάματος, τα «Σαπουντζάκια» όμως δεν κράτησαν πολύ, καθώς η Ζωζώ συνέχισε μόνη ενώ η αδελφή της προτίμησε να αποσυρθεί και να κάνει αργότερα οικογένεια.

Η καριέρα της Ζωζώς εξακολουθούσε να είναι βέβαια οικογενειακή υπόθεση καθώς η μητέρα της ήταν εκείνη που κανόνιζε τα πάντα και με ιδιαίτερη έφεση μάλιστα: «Η μαμά ήταν μάνατζερ καταπληκτική» έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξη η αειθαλής «βασίλισσα της νύχτας». Ήταν εξπέρ στις διαπραγματεύσεις: «Μία ζωή η μητέρα μου ανέβαζε το κασέ μου. Εγώ ντρεπόμουν».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει μιλήσει για την αδελφή της, Βάσω, σε συνέντευξή της στη Bovary: «Κάποια στιγμή ήμασταν στο πρόγραμμα του Ζορζ, στην Μητροπόλεως. Τελειώναμε τα νούμερά μας στις έντεκα όπως είχε ζητήσει η μητέρα μας, γιατί την επομένη είχαμε σχολείο. Ενα βράδυ μπαίνουν εφτά αεροπόροι. Ο πρώτος, ωραίο παιδί, μόλις τον είδε η αδελφή μου έπεσε κάτω... Εκτοτε σε κάθε γωνία βλέπαμε την Βάσω με τον αεροπόρο να της δίνει ένα φιλί. Οπότε πια ο πατέρας μου αποφάσισε να την δώσει στον αεροπόρο –μικρή ήταν. Τελευταία φορά που εμφανιστήκαμε μαζί ήταν στην Δράμα. Η Βάσω έπαιζε πιάνο, εγώ ακορντεόν. Ο πατέρας μου ήθελε να μάθουμε γαλλικά, μουσικά όργανα, όλα τα ωραία πράγματα».

«Κάποια στιγμή μου λέει ο πατέρας μου ότι τώρα που θα σταματήσει η Βάσω πρέπει να σταματήσω κι εγώ. "Μπαμπά μου εγώ θα πεθάνω αν δεν παίξω", του είπα. "Τόσο πολύ το αγαπάς;". "Ναι, μπαμπά μου". "Τότε θα σε βοηθήσω εγώ". Η μάνα μου δεν το' θελε. Αργησε πολύ να' ρθει να μας δει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share