Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ο εγγονός μου έχει δώσει...»: Συγκίνηση για τον Θοδωρή Αθερίδη

Τι εξομολογήθηκε;

23 Δεκεμβρίου 2022 15:35
«Ο εγγονός μου έχει δώσει...»: Συγκίνηση για τον Θοδωρή Αθερίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχτηκε πριν καιρό την κάμερα του Mega στην Αίγινα και μίλησε για τα επόμενα θεατρικά του βήματα, αλλά και για την κόρη του και τον εγγονό του. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται με την Σμαράγδα Καρύδη.

«Ο ερχομός του είναι ένα καινούριο νόημα στη ζωή μου. Τον λατρεύω και μου έχει δώσει έξτρα δύναμη για δημιουργικότητα για να με καμαρώνει και να είναι περήφανος για μένα. Ενώ μία πλευρά του εαυτού μου βαρέθηκε και θέλει να τα παρατήσει και να ασχοληθώ μόνο μαζί του, θέλω να είμαι έτσι και να με γουστάρει».

εγγονός Θοδωρή Αθερίδη

Η απόφαση της κόρης του, Φωτεινής, να ασχοληθεί με την υποκριτική δεν τον βρήκε αντίθετο.

«Σε εμάς ήταν συνεργασία, αλληλοσεβασμός, αλληλοϋποστήριξη. Χάρηκα που η κόρη μου είναι ταλαντούχα. Τυφλά ρωτάω τη γνώμη της για προτάσεις που έχω. Πιο πολύ την εμπιστεύομαι εγώ από ό,τι εκείνη εμένα, όταν τη συμβουλεύω εγώ».

Ο έρωτας του έχει δώσει ένα επιπλέον κίνητρο

«Έπαιξε τεράστιο ρόλο. Με τον έρωτα εγώ έχω προσεγγίσει όλο το φάσμα της ζωής και όχι μόνο τις διαπροσωπικές μου σχέσεις αλλά με τον τρόπο που δουλεύω, που συνεργάζομαι με τους ανθρώπους. Αν κάτι δεν μου προκαλεί και μία μεταφυσική έλξη δεν καταπιάνομαι μαζί του».

«Μίλησα για το αλκοόλ...»: Κατάθεση ψυχής από τον Θοδωρή Αθερίδη για τον εθισμό του

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος πριν καιρό του Ανδρέα Ροδίτη στην ΕΡΤ και μίλησε για τη ζωή του και την καλλιτεχνική διαδρομή του, σε μια ειλικρινή συνέντευξη με το γνωστό του χιούμορ

Κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια, αλλά και στην προσπάθεια που έκανε να βγάλει τον εθισμό του αλκοόλ από τη ζωή του. Κάτι που έχει καταφέρει τα τελευταία 23 χρόνια όπως αποκάλυψε. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται με την Σμαράγδα Καρύδη.

Η αναφορά του στο πρόβλημα του αλκοολισμού που ξεπέρασε δεν έγινε σε ανύποπτο χρόνο:

«Η αποκάλυψη για τον αλκοολισμό δεν έγινε σε ανύποπτη εποχή. Η μαρτυρία μου έγινε την εποχή που με λάτρευε όλος ο κόσμος. Δηλαδή, με το που κάναμε το “Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς” έγινε φασαρία μεγάλη. Οι πιτσιρικάδες με γούσταραν, οι μεγάλοι το ίδιο, οι πάντες… Πάντα έχει σημασία ο τρόπος που θα το πεις, “φόρμα και περιεχόμενο” που λέμε, το πώς και το τι.

Επειδή με αγαπούσαν πολύ, ήξερα ότι θα βοηθήσει αν πω αυτό το πράγμα σε άνθρωπο που με θαυμάζει. Ήταν σαν να είπα “Μην κρύβεσαι πίσω από τον εαυτό σου, εμένα μην με θεωρείς καλύτερο, έτσι είμαι”. Του έδωσα κουράγιο.

Δεν φοβόμουν την απόρριψη γιατί με αγαπούσαν και ήξερα ότι αυτό δεν θα το δουν άσχημα. Αν πίστευα ότι η εξομολόγησή μου θα γύριζε εναντίον μου, δεν θα το έκανα…

Έχω δεχτεί και αρνητικά σχόλια στα social media από κάποιους που διαφωνούν με τις απόψεις μου. Έχουν γράψει “Πιες κανένα μπουκάλι ουίσκι κι άσε μας εμάς”. Μετά μαζεύονται κι άλλοι από κάτω και του λένε ότι αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Όταν θέλει κάποιος να σου την πει, θα πιαστεί από κάπου, θα πατήσει πάνω στη μαρτυρία σου. Αλλά τι να μου πει εμένα που έχω 23 χρόνια να πιω αλκοόλ…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share