Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Κάτια Δανδουλάκη: «Ο Νίκος Φώσκολος ήταν ένας...»

Τι αποκάλυψε;

23 Δεκεμβρίου 2022 15:10
«Βόμβα» από Κάτια Δανδουλάκη: «Ο Νίκος Φώσκολος ήταν ένας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον Νίκο Φώσκολο και τη συνεργασία τους είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία υποδύθηκε στη γνωστή σειρά του σκηνοθέτη «Λάμψη» με μεγάλη επιτυχία τη Βίρνα Δράκου στο πλευρό του Χρήστο Πολίτη. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για τη σχέση που είχε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Ήταν χείμαρρος, καταρράκτης ιδεών. Αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η αγάπη για τους συνεργάτες του. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν πώς θα τους νταντέψει. Τους ενθάρρυνε, τους προωθούσε. Κάτι σπάνιο που τώρα πια δεν συμβαίνει και καθόλου. Ήταν ένας μύθος. Εγώ στη ζωή μου είχα την τύχη να δουλέψω με τους μύθους του αιώνα.

Κάτια Δανδουλάκη Νίκος Φώσκολος

Ο Νίκος Φώσκολος ήταν οικογενειάρχης, απομονωμένος από τον πολύ κόσμο. Έλεγε ιστορίες και είχε πολύ χιούμορ, αλλά σπάνια μπορούσε να το εκφράσει στα έργα του γιατί έγραφε κυρίως δραματικά και δικαστικά. Είχε πολλή τρυφερότητα μέσα του.

Ήταν ένα πλάσμα που σφράγισε την τηλεοπτική ζωή. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που έγραφε δύο σίριαλ ταυτόχρονα με σαράντα μικρές ιστορίες το καθένα. Τον θυμόμαστε και εκείνος είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Είναι μέσα στους αγγέλους», είχε πει πριν χρόνια η ηθοποιός σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό μou».

Αποκάλυψη «βόμβα» από Μαρίνα Ψάλτη: «Η Κάτια Δανδουλάκη με κλώτσησε...»

Ένα άγνωστο περιστατικό με την Κάτια Δανδουλάκη και τη συμμετοχή της στη θρυλική σειρά του Ant1, «Λάμψη» θυμήθηκε η ηθοποιός Μαρίνα Ψάλτη.

Η ηθοποιός είχε βρεθεί στο παρελθόν καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για όλα με την Νάντια Κοντογεώργη.

«Εσύ έχεις βρει την συντροφικότητα μέσα από την σχέση σας με τον κύριο Γιάννη Φέρτη» αποκρίθηκε η παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη. Με την ευκαιρία, δείτε την μεγάλη αποκάλυψη που έκανε ο Κώστας Κόκλας για την Κάτια Δανδουλάκη και τη συνεργασία τους.

«25!» διευκρίνισε η Μαρίνα Ψάλτη και προκάλεσε εντύπωση στην παρουσιάστρια η οποία θέλησε να μάθει ποιο είναι το μυστικό μιας συντροφικής σχέσης.

«Το χιούμορ» απάντησε άμεσα η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είναι το μόνο που σώζει και τις μικρές και τις μεγάλες σχέσεις. Όταν δηλαδή με τον σύντροφο σου, μέσα στο σπίτι σου, με όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα, έχεις χαρά. Να σε διασκεδάζει και να τον διασκεδάζεις».

Αναφερόμενη στις φιλίες, η Μαρίνα Ψάλτη είπε: «Δεν έχω πάρα πολλές φιλίες από τον χώρο, έχω κάποιους φίλους που δεν τους βλέπω όσο θα ήθελα γιατί η ζωές μας είναι διαφορετικές».

Η ηθοποιός στη συνέχεια της συζήτησης και θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό στο πρώτο γύρισμα της «Λάμψης» όπου συμμετείχε: «Η κολλητή μου από το θέατρο είναι η Κατερίνα Λέχου που την αγαπώ πολύ. Η Κάτια Δανδουλάκη που είμαστε μαζί από την Λάμψη. Ξέρεις ότι στο πρώτο γύρισμα με κλώτσησε για να μπω. Λέω δεν μπαίνω και μου λέει θα μπεις και θα πεις κι ένα τραγούδι με μια κλωτσιά.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share