Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Απέτυχα...» - «Πάγωσε» ο Χάρης Βαρθακούρης με την εξομολόγηση του Γιάννη Πάριου

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή μετά από χρόνια

23 Δεκεμβρίου 2022 09:34
«Απέτυχα...» - «Πάγωσε» ο Χάρης Βαρθακούρης με την εξομολόγηση του Γιάννη Πάριου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πάριος δεν έχει μιλήσει πολλές φορές για την προσωπική του ζωή, αλλά πάντοτε οι εξομολογήσεις του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα έκανε ως σύζυγος και ως πατέρας.

Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Ο Γιάννης Πάριος, για τον οποίο έχει μιλήσει και η νύφη του, είχε πει πως «απέτυχα σαν σύζυγος, αλλά όχι σαν πατέρας!», τονίζοντας ότι «είχα γούστο στις γυναίκες μου. Σύζυγος δεν είμαι καλός. Σύντροφος ήμουν καλός, όσο διαρκούσε. Αλλά καλός πατέρας δεν έπαψα να είμαι. Και δεν το κάνω επειδή πρέπει, αλλά επειδή πιστεύω ότι δεν έχω πολυτιμότερο πράγμα από τα παιδιά μου».

Κόλαφος ο Γιάννης Πάριος για την περιουσία του: «Εγώ τα λεφτά τα έδινα στην...»

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της γενιάς του, έχοντας δημιουργήσει μόνος του όνομα κι έχοντας εξαργυρώσει φυσικά την πορεία του, περνώντας και πολύ δύσκολες ώρες. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει για τα οικονομικά του και μάλιστα δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει σε συνέντευξή του πού έδινε τα λεφτά του.

Ο ίδιος είχε μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μουσική: «Με το τραγούδι ασχολήθηκα πολύ απλά. Ήμουν υπάλληλος τις νύχτες σε ένα ξενοδοχείο απέναντι από τη «Νεράιδα», όπου τότε δούλευε ο Κώστας ο Κλάββας, ο μέγας συνθέτης και σπουδαίος ενορχηστρωτής.

Έμενε στο ξενοδοχείο και μια φορά που ήρθε να πάρει το κλειδί εγώ ήμουν πίσω από την είσοδο, δεν φαινόμουνα ‒ ήμουν με μια κιθάρα, έπαιζα και τραγούδαγα. Με άκουσε, περίμενε να τελειώσω και μετά χτύπησε το κουδούνι.

Όταν βγήκα, με ρωτάει «εσύ τραγούδαγες;». Του λέω «μάλιστα». «Το ξέρεις ότι έχεις ωραία φωνή;» «Το ξέρω» του είπα ο θρασύτατος. «Αύριο θα σε πάρω από δω», μου λέει, «να σε πάω κάπου».

γιάννης πάριος

Γιάννης Πάριος: «Εγώ τα λεφτά τα έδινα στην...»

«Το αγαπάω τόσο πολύ αυτό που κάνω, ακόμα και τώρα, που ούτε καν σκέφτηκα πού θα έφτανα. Ποτέ. Πού έφτασα; Η διαφορά μας είναι ότι εγώ τραγουδάω καλύτερα από σένα. Το ότι με ξέρει όλος ο κόσμος είναι αναγνώριση της δουλειάς μου, διαφορετικά δεν σημαίνει τίποτα, επώνυμος μπορεί να γίνεις και με έναν φόνο.

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγματα από το να αγαπάς αυτό που κάνεις και να δουλεύεις, γιατί, χωρίς δουλειά, τίποτα δεν σου χαρίζεται. Κι ας σε ακουμπήσει ο Θεός και ας σου πει «εγώ σου χαρίζω μια φωνή». Η διαχείριση είναι δική σου. Είναι δική σου υπόθεση το τι θα κάνεις το δώρο, πρέπει να τρέξεις, να είσαι συνεπής σε όλα, γιατί δεν είναι εύκολη δουλειά το να είσαι τραγουδιστής. Και μάλιστα με διάρκεια.

Δεν μπορείς να κάτσεις στ' αυγά σου και να λες «τα κατάφερα, εντάξει, παίρνω καλό μεροκάματο τώρα, δουλεύω τη νύχτα να μαζέψω λεφτά να πάρω μια Πόρσε». Δεν το έκανα ποτέ αυτό, εγώ τα λεφτά τα έδινα στην κυρα-Μαρουσώ για να πάρει πετρογκάζ.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share