Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δεν θα ήμουν ποτέ με έναν άνθρωπο που...»: Κόλαφος η Σοφία Παυλίδου για το διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο

Τι εξομολογήθηκε;

21 Δεκεμβρίου 2022 15:42
«Δεν θα ήμουν ποτέ με έναν άνθρωπο που...»: Κόλαφος η Σοφία Παυλίδου για το διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν Οκτώβριος του 2016 όταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσαν στα Μέσα πως έπειτα από 16 χρόνια σχέσης, στα οποία απέκτησαν δύο δίδυμα αγόρια, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ήταν έξι χρόνια ζευγάρι και 12 χρόνια παντρεμένοι και όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Σοφία Παυλίδου σε παλιότερη συνέντευξη της απάντησε στο πόσο εύκολο ήταν να μείνει φίλη με έναν άνθρωπο που πέρασε μία ζωή μαζί του αλλά και αν είναι θα έμπαινε εύκολα σε μια νέα σχέση. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι που πούλησε ο παρουσιαστής στην Εκάλη.

Σοφία Παυλίδου Χρήστος Φερεντίνος

«Ακριβώς επειδή μοιραστήκαμε μία ζωή μαζί, το φυσικό ήταν να κρατήσουμε τη σχέση μας, όπως είναι τώρα. Πολύ ήρεμη και όμορφη. Παραμένουμε οικογένεια, απλά δεν μένουμε μαζί. Η πορεία μας ήταν κοινή, αποκτήσαμε δύο υπέροχα παιδιά, είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν πετάς 18 χρόνια από τη ζωή σου»

Θα έμπαινε εύκολα σε μία νέα σχέση, δεδομένου ότι έχει δύο παιδιά;

«Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Αν βρεις τον κατάλληλο, τότε δεν έχεις κάτι άλλο να σκεφτείς. Το πρώτο μου μέλημα θα ήταν η σχέση αυτού του ανθρώπου με τα παιδιά μου. Αν θα τα αγαπούσε, αν θα ενδιαφερόταν, αν εκείνα θα τον αγαπούσαν. Δεν θα ήμουν ποτέ με έναν άνθρωπο που δεν θα τον ενέκριναν τα παιδιά μου, δεδομένου ότι έχουμε πολύ καλή σχέση, κι αν έβλεπαν ότι η μητέρα τους έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που την αγαπά, τότε θα δεχόντουσαν την επιλογή της», λέει η ίδια στο Down Town Κύπρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share