Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αθλητής και πολύ γοητευτικός: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του Τάσου Αρνιακού (photos)

Δείτε τον για πρώτη φορά

20 Δεκεμβρίου 2022 23:30
Αθλητής και πολύ γοητευτικός: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του Τάσου Αρνιακού (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί είναι εκείνοι που εμπιστεύονται τον Τάσο Αρνιακό στις καθημερινές μετεωρολογικές προβλέψεις του. Ο ίδιος, μέσα από τη συχνότητα του Ant1 μας ενημερώνει για την πρόγνωση του καιρού, με τον ιδιαίτερο τρόπο του.

Ο Τάσος Αρνιακός είναι παντρεμένος εδώ και πάνω από 25 χρόνια με τη σύζυγό του Μαρί και μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Γιώργο και τον Σπύρο.

Ο μεγαλύτερος, ο Γιώργος, είναι πολύ γοητευτικός και ασχολείται με το κολύμπι. Αν και δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες, στο προσωπικό προφίλ του στο Instagram συγκεντρώνει πάνω από 17 χιλιάδες followers.

Πριν από λίγο καιρό, ο 29χρονος γιος του Τάσου Αρνιακού δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του, όπου τον βλέπουμε να βγαίνει από την πισίνα. Γοητευτικός και γυμνασμένος, θύμισε τραγουδιστή σε βίντεο κλιπ

Για πρώτη φορά: Ο Πασχάλης Τερζής σε μία σπάνια κοινή φωτογραφία με τον "άγνωστο" γιο του

Ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έχει σταματήσει να κάνει και live εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Λύγισε ο Πασχάλης Τερζής: "Είσαι άτυχος..." - Η εξομολόγηση που έσπασε κόκκαλα

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ασχολείται με το κτήμα του και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Αν θέλετε λοιπόν να γνωρίσετε τον «άγνωστο» γιο του τραγουδιστή αλλά και να δείτε την σπάνια κοινή τους φωτογραφία, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Ο Πασχάλης Τερζής εκτός από τη Γιάννα Τερζή, που επίσης ασχολείται με το τραγούδι έχει έναν ακόμη γιο, τον Γιώργο. Ο Πασχάλης Τερζής απέκτησε τον γιο του από τον πρώτο του γάμο, αλλά δυστυχώς η σύζυγός του πέθανε αρκετά νωρίς.

Έπειτα ο τραγουδιστής ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε την κόρη του, Γιάννα.

Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί για την πρώτη σύζυγο και τον γιο του: «Η πρώτη µου γυναίκα δεν υπάρχει. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου.

Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και µου έδειξε τον μικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είμαστε ευτυχισμένοι. Αλλά δεν θέλω να µμιλάω για εκείνα…».

Δείτε παρακάτω τον άγνωστο γιο του Πασχάλη Τερζή:

Ο


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share