Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άσχημα μαντάτα για την Άβα Γαλανοπούλου: Ο πρώην σύντροφός της «λύνει» τη σιωπή του για τα χρήματα που της «έφαγε»

Τι δήλωσε για πρώτη φορά;

20 Δεκεμβρίου 2022 16:51
Άσχημα μαντάτα για την Άβα Γαλανοπούλου: Ο πρώην σύντροφός της «λύνει» τη σιωπή του για τα χρήματα που της «έφαγε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δικαστική διαμάχη που είχε η Άβα Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της έληξε εξωδικαστικά. Η ηθοποιός ανακάλεσε τη μήνυση που είχε κάνει εις βάρος του -τον είχε καταγγείλει πως είχε καταχραστεί πάνω από 1.200.000 ευρώ.

Ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου είχε μιλήσει πρώτη φορά για το θέμα στο «Πρωινό».

«Με απόλυτο σεβασμό στην καλλιτεχνική διαδρομή αλλά και στην προσωπικότητα της κυρίας Γαλανοπούλου κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η σχετική μας διαφορά να λήξει ομαλά, χωρίς να θιγεί κανένας και χωρίς να τεθεί ζήτημα έκθεσης και της οικογένειάς μου.

 Άβα Γαλανοπούλου

Πιστεύω ότι η συμφωνία που επετεύχθη, ικανοποιεί, στο πλαίσιο του δυνατού, όλες τις εμπλακείσες πλευρές!», είχε δηλώσει ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου.

Βάζει σε τάξη τη ζωή της η Άβα Γαλανοπούλου: «Μόνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος με βοήθησε...Δε θα το ξεχάσω»

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις πριν μερικά χρόνια, η Άβα Γαλανοπούλου είχε μιλήσει για τις νέες προτεραιότητες στη ζωή της, που προέκυψαν από την αντιδικία με τον πρώην σύντροφό της και είχε αποθεώσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Όπως είχε δηλώσει στη Σάσα Σταμάτη και το «Ooh la la!»: «Το προσπαθώ! Είμαι και εγώ ένας από τους ανθρώπους που προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα όποια προβλήματα με αντοχή, υπομονή και κουράγιο. Αντλώ δύναμη από πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα από που την αντλείς… από την αγάπη.

Από την αγάπη για τη ζωή, από την αγάπη που εισπράττεις από αυτούς που σε αγαπούσαν πάντα και σε αγαπούν. Εννοείται πως κάποιοι στα δύσκολα σε ξεχνούν. Αυτό συμβαίνει πάντα. Με μαθηματική ακρίβεια. Η ζωή σου κάνει κάτι άλλο. Ένα φοβερό δώρο… σου φέρνει ανθρώπους από το πουθενά. Εξαφανίζονται αυτοί που θεωρούσες «δεδομένους», οι πολύ κοντινοί και η ζωή σου φέρνει δώρα. Ανθρώπους που δεν περίμενες

άβα γαλανοπούλου σπύρος παπαδόπουλος

Από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου χωρίς να το περιμένω, ήταν που ήρθε στο πλευρό μου ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Όσο ζω δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ήταν σπουδαίο αυτό που έκανε ο Σπύρος. Φοβερό. Δεν ξέρω τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Εύχομαι πραγματικά ο Θεός να του δίνει όλα τα καλά γιατί το αξίζει. Πάντα τον είχα στην καρδιά μου τον Σπύρο, απλά έδειξε πραγματικά πόσο άντρας είναι με αυτό που έκανε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share