Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ράκος η Μαρία Μπεκατώρου: «Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος» - Ο θάνατος που την "τσάκισε"

Θρήνος για την παρουσιάστρια

20 Δεκεμβρίου 2022 12:54
Ράκος η Μαρία Μπεκατώρου: «Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος» - Ο θάνατος που την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Mega Stories και στην Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου για την φιλία της με τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη. Παράλληλα, το χαρούμενο κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης, η Μαρία Μπεκατώρου, στο πρόσφατο παρελθόν μίλησε σε γνωστό περιοδικό και ανάμεσα σε άλλα αναφέρεται σε δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή της.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έγινε αυτό που έγινε και μιλήσαμε για πολλή ώρα με την Δώρα, μου είπε θέλω να σου πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί του κρατούσες συντροφιά τις πιο δύσκολες στιγμές του.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ… Γνώρισα τον Αλέξανδρο, πριν από δέκα χρόνια, τότε που συμμετείχαμε κι οι δύο στο Navarino Challenge και συμπαθηθήκαμε αμέσως.

Μου άρεσε που έβλεπα έναν ψηλό, γεροδεμένο άντρα και λες ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, αλλά στην προσωπική επαφή ήταν ένας τόσο γλυκός, μειλίχιος άνθρωπος. Το ωραίο ήταν πως ήταν το ραντεβού μας σε αυτήν τη διοργάνωση… Αγαπηθήκαμε αληθινά, οικογενειακά. Δεν είχαμε πολύ τηλεφωνική επικοινωνία. Μιλούσα παραπάνω με την Δώρα» είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

Μαρία Μπεκατώρου

«Τον έκανε ξεχωριστό η αλήθεια του. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Δεν μου αρέσει το ήταν. Ήταν σαν ομπρέλα για τη γυναίκα του και τα παιδιά του κι είμαι σίγουρη όταν αν κάποια στιγμή χρειαζόμουν τον Αλέξανδρο, θα ήταν εκεί για εμένα.

Ήξερα προσωπικά πράγματα και προσφορές που έκανε ο Αλέξανδρος κι αυτό το κρατάμε για εμάς. Απέδειξε τι άνθρωπος είναι με αυτό που έκανε, πριν φύγει από τη ζωή.

Ένας άνθρωπος να έχει το κουράγιο, τη δύναμη ψυχής και να γράψει όλα αυτά που έγραψε και να χαράξει και να ανοίξει το δρόμο και τα μάτια σε όλους εμάς, δεν το κάνει συχνά άνθρωπος. Αυτό από μόνο του δείχνει το μεγαλείο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπεκατώρου.

«Τα τελευταία δύο χρόνια...» - Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν κρύβει ποτέ την άποψή της, με την ίδια να μιλά στο περιοδικό «Hello» για το κίνημα #MeToo και το ποια είναι η θέση της, μη σταματώντας παράλληλα να βιώνει την πλήρη τηλεοπτική επιτυχία.

Πριν καν δημιουργηθεί η έννοια, η παρουσιάστρια ήταν πρόθυμη να προσφέρει τη βοήθειά της σε ανθρώπους που δυσκολευόντουσαν από άσχημες συμπεριφορές.

Η θέση της για τις καταγγελίες

Θα σε πάω κάπου αλλού, στις καταγγελίες του #MeToo που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία δύο χρόνια. Πώς σχολιάζεις αυτό που συμβαίνει;

Χαίρομαι γιατί επιτέλους ήρθε η εποχή που οι γυναίκες μιλούν. Έχει ανοίξει μια μεγάλη πόρτα κι όλοι θα βγουν να μιλήσουν

Σου έχει συμβεί να βιώσεις μια τέτοια συμπεριφορά;

Ευτυχώς όχι.

Σε ανθρώπους στο περιβάλλον σου;

Υπήρξε η περίπτωση μιας κοπέλας, που όμως δεν ήταν πολύ κοντά μου. Πιάσαμε την κουβέντα σε μια παρέα όπου είχαμε βρεθεί, πολύ πριν από τις καταγγελίες του #MeToo και μου εμπιστεύτηκε το πρόβλημά της.

Προσφέρθηκα να την πάω εγώ να μιλήσει εκεί όπου έπρεπε, αλλά φοβόταν. Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες έχουν πάψει πλέον να φοβούνται. Δεν ξέρω αν μας επηρέασε ο κορονοϊός, αλλά υπάρχει πολλή αγριότητα γύρω μας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share