Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Μελίνα Ζαχαράκη; Δείτε πως είναι σήμερα - Κυριολεκτικά αγνώριστη στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου!

Γυναικάρα και σήμερα!

20 Δεκεμβρίου 2022 11:20
Θυμάστε την Μελίνα Ζαχαράκη; Δείτε πως είναι σήμερα - Κυριολεκτικά αγνώριστη στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλέ μαύρα μάτια κάναμε να δούμε αυτό το κορίτσι! Η Μελίνα Ζαχαράκη επέστρεψε!

Το 1993 είχε κερδίσει τον τίτλο Miss Young στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και ακολούθησαν σπουδαίες συνεργασίες στο μόντελινγκ αλλά και στην τηλεόραση. Πλέον ζει μόνιμα στην Πάρο με τον σύντροφό της απέχοντας από τη σόουμπιζ και τα φώτα της δημοσιότητας.

«Από το μόντελινγκ έφυγα πλήρης. Έζησα καλά, ταξίδεψα, γνώρισα κόσμο. Δεν μου λείπει τίποτα πια. Ήταν επιλογή μου να φύγω, δεν με γέμιζε πια, ήθελα να κάνω κάτι πιο δημιουργικό», είχε δηλώσει στην espresso πέρυσι. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός και όπως θα δείτε σαν να μην πέρασε χρόνος από τη δεκαετία του ’90 που βρισκόταν στο πικ της καριέρας της.

Θυμάστε την Μελίνα Ζαχαράκη; Δείτε πως είναι σήμερα - Κυριολεκτική αγνώριστη!

Μελίνα Ζαχαράκη: Το μοντέλο που άφησε τις πασαρέλες κι έφτασε... στο Deal του Φερεντίνου - Η ζωή μετά τα καλλιστεία και ο λόγος που εξαφανίστηκε

Το σημερινό (24/6) Deal έχει μια ιδιαίτερη παρουσία, που πολλοί μπορεί και να θυμάστε, αν παρακολουθούσατε τα καλλιστεία στη δεκαετία του 1990, με παρουσιάστρια μεταξύ άλλων την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Πρόκειται για τη Μελίνα Ζαχαράκη, η οποία έχει έρθει για να... τρελάνει τον τραπεζίτη, έχοντας εδώ και χρόνια εξαφανιστεί από την τηλεόραση.

To γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του ’90 με το πιο γλυκό χαμόγελο, έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από το χώρο της showbiz και μάλιστα τα τελευταία χρόνια, ζει και εργάζεται στην Πάρο.

Το 1993 είναι κερδίσει τον τίτλο Miss Young στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και ακολούθησαν σπουδαίες συνεργασίες στο μόντελινγκ αλλά και στην τηλεόραση. Τα χρόνια πέρασαν κι εκείνη αποφάσισε να κρατήσει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Από το μόντελινγκ έφυγα πλήρης. Έζησα καλά, ταξίδεψα, γνώρισα κόσμο. Δεν μου λείπει τίποτα πια. Ήταν επιλογή μου να φύγω, δεν με γέμιζε πια, ήθελα να κάνω κάτι πιο δημιουργικό», είχε δηλώσει στην Espresso.

Η ίδια σήμερα είναι υπεύθυνη σε γνωστό κατάστημα ρούχων στην Πάρο, αποκαλύπτοντας πως θέλει να ανοίξει το δικό της μαγαζί και, για αυτό το λόγο, πήγε στο Deal, όπου πρόσφατα ένας παίκτης πήρε ένα τεράστιο ποσό.

Το μόντελινγκ, η τηλεόραση δίπλα σε μεγάλα ονόματα και ο λόγος που πήγε στην Πάρο

Το 1993 η Μελίνα Ζαχαράκη, όπως αναφέραμε, στέφθηκε Miss Young και έπειτα πέρασε στο χώρο της τηλεόρασης με τον «Πρωινό Καφέ» με τη Ρούλα Κορομηλά, την Πόπη Χατζηδημητρίου και την Ελένη Μενεγάκη. «Αργότερα ήρθαν και κάποιες εκπομπές. Στο STAR έκανα μια εκπομπή για τον κινηματογράφο. Η τελευταία δουλειά ήταν στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου παρουσίαζα τη μόδα.» Έχουν περάσει σχεδόν 26 χρόνια από τότε και το μοντέλο με το γλυκό χαμόγελο μιλά στο Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο για τη ζωή της σήμερα που μοιράζεται ανάμεσα στην Πάρο και στην Αθήνα και τις ανήθικες προτάσεις που είχε δεχτεί στην τηλεόραση.

«Έχω κάνει αποκέντρωση εδώ και 7 χρόνια. Ζω στην Πάρο 7 μήνες και το χειμώνα στην Αθήνα», λέει για τη ζωή της σήμερα. «Κάποια στιγμή στα 30 σίγουρα θεώρησα ότι είναι ώρα να φύγω από το μόντελινγκ, αλλά στην τηλεόραση σίγουρα θα μπορούσα να συνεχίσω. Απλά είχα απογοητευτεί τρομερά. Όπου και να πήγαινες να παρουσιάσεις μια πρόταση, ερχόταν μια πρόταση… όχι και τόσο καλή από διευθυντές, καναλάρχες… καταλαβαίνεις. Υπάρχουν και αυτά στο χώρο. Έτσι απογοητεύτηκα και άλλαξα εντελώς πορεία. Το λένε διακριτικά… «Έλα στο σκάφος μου», «Έλα στο γραφείο μου», «Να πάμε να φάμε».Ξεκινούν διακριτικά για να δουν αν θα τσιμπήσεις. Δεν είναι και στον χαρακτήρα μου να κάνω τα πάντα για να έχω μια εκπομπή. Δεν με ενδιαφέρει αυτό», ανέφερε το πρώην μοντέλο.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Μελίνα Ζαχαράκη εξομολογείται: «Σαφώς θέλω να κάνω παιδί. Η μητρότητα είναι κάτι που από μικρή το θέλω, απλά δεν συμβιβάστηκα. Ήξερα ότι αν παντρευτώ κάποιον, γιατί είχα δεχτεί και προτάσεις, είχα αρραβωνιαστεί, έχω πάρει μονόπετρα, απλά ήξερα ότι αν τον παντρευτώ θα χωρίσω. Και δεν ήθελα να χωρίσω, ούτε να είμαι μάνα με ένα παιδί. Υπήρχαν σχέσεις που με ζήλευαν, ένιωθαν κατώτεροι, με μείωναν. Έχω περάσει από διάφορα στάδια. Όταν ο άλλος σου λέει εσύ έχεις μάθει να πηγαίνεις στα κοσμικά πάρτυ και δεν έχεις πάει στην Αρχαία Ολυμπία, επειδή δεν είχε τύχει να πάω, εκεί βλέπεις ότι ο άνθρωπος έχει πρόβλημα και απλά αποχωρείς. Τα προσπερνάς. Με λίγο ψυχανάλυση, όλα λύνονται. Ακόμα το δουλεύουμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share