Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κόλαφος αποκαλύψεων από τον Γιώργο Νταλάρα - "Θυσιάστηκε για μένα..."

Ανατριχιάζουν τα λόγια του

20 Δεκεμβρίου 2022 11:31
Κόλαφος αποκαλύψεων από τον Γιώργο Νταλάρα -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγνωστες πτυχές της ζωής του αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ερμηνευτής Γιώργος Νταλάρας μιλώντας μεταξύ άλλων και για την γυναίκα του Άννα Νταλάρα. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη κόντρα του με τον Γιάννη Πάριο.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις θυσίες που έκανε η γυναίκα του και την αυτοκριτική του ως σύζυγο.

«Πρέπει να παραδεχθώ πως η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει. Είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι, σε όλα τα επίπεδα. Με πίστεψε και με βοήθησε πάρα πολύ. Όταν τη γνώρισα ήταν ένα φωτεινό πλάσμα και αυτό με κέρδισε. Τώρα που πέρασαν όμως τα χρόνια, νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο, ότι η Άννα είναι ένα κορίτσι που θα έπρεπε να έχει παντρευτεί έναν πρίγκιπα. Και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι».

Κόλαφος αποκαλύψεων από τον Γιώργο Νταλάρα - 'Θυσιάστηκε για μένα...'

"Τσουγκράνα" από τον Γιώργο Νταλάρα - "Δεν έχουν αισθητική και..." - Άγριο "θάψιμο" από τον τραγουδιστή

Ο Γιώργος Νταλάρας μας έχει συνηθίσει σε σπάνιες συνεντεύξεις. Συνήθως επιλέγει να μιλά μέσα από το έργο του, την μουσική.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει, μέσα από τις οποίες έχει ασκήσει σφοδρή κριτική στην σύγχρονη ελληνική μουσική και τους νέους καλλιτέχνες. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε πει για την Άννα Βίσση.

Ο Γιώργος Νταλάρας, με τα χρόνια να περνούν, δεν κρύβει τις θέσεις του, εκφράζοντας δημόσια το τι κρατά ως θετικό και τι ως παράπονο από την πορεία του στο τραγούδι.

Ο ίδιος, βλέποντας παράλληλα πασίγνωστη καλλιτέχνιδα να στρέφεται εναντίον του, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Happy Day» για τη φωνή του, τις συνεργασίες με νέους καλλιτέχνες, αλλά και την τραπ μουσική.

Η εξομολόγηση του καλλιτέχνη

«Δεν υπάρχουν μυστικά για τη φωνή, ή τραγουδάς ή δεν τραγουδάς. Εγώ δεν κάπνιζα και δεν έπινα ποτέ, γι’ αυτό ακόμα μπορώ και τραγουδάω. Θα ασχολούμαι με τη μουσική ότι και να γίνει. Έχω συνεργαστεί 1-2 φορές με νέους καλλιτέχνες και το έχω μετανιώσει.

Όταν ένας άνθρωπος ξεκινάει από το τίποτα και γίνεται κάποιος, πρέπει να γνωρίζει ότι όσο μεγαλώνει τόσο πιο ταπεινός πρέπει να γίνεται. Όταν νομίζει ότι αυτό το πράγμα που κάνει είναι αυτός και κανένας άλλος, άστα να πάνε», είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας πρόσθεσε επίσης: «Ακούω τραπ μουσική, αλλά θέλω αυτή η μουσική να έχει μηνύματα, όχι καλαμπούρια και βρισιές. Βγάζω φωτογραφίες με θαυμαστές. Τα πολλά αυτόγραφα δεν βγάζουν νόημα με το πέρας του χρόνου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share