Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: "Ραγίζει" καρδιές η εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη - «Ήταν συνειδητοποιημένος ότι δεν θα τα καταφέρει» (Video)

«Έκλαιγα και ταυτόχρονα αισθανόμουν υπερήφανη...»

20 Δεκεμβρίου 2022 10:57
Αλέξανδρος Νικολαΐδης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινεί η εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον Ολυμπιονίκη σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στο MEGA Stories. Παράλληλα, θυμηθείτε εδώ την συγκινητική της ανάρτηση 40 μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της.

«Έκλαιγα και ταυτόχρονα αισθανόμουν υπερήφανη για τον άνθρωπο που είχα κοντά μου. Ευχήθηκα να μη χρειαστεί να τη δημοσιεύσω παρόλο που οι ελπίδες μας είχαν εξανεμιστεί», ανέφερε η Δώρα Τσαμπάζη για το κείμενο που είχε γράψει ο ίδιος και δημοσιεύτηκε, όταν «έφυγε».

Η Δώρα Τσαμπάζη εκτίμησε πως η ασθένεια μπορεί να ήρθε όταν γεννιόταν ο γιος τους, καθώς τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν όταν το παιδί τους ήταν τριών μηνών. Λίγους μήνες αργότερα, τα Χριστούγεννα του 2020, μία μαγνητική τομογραφία έδειξε όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μπήκε στο χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου, όμως η βιοψία έδειξε ότι ήταν μεταστατικός από τον πνεύμονα.

«Ξαφνικά μαθαίνεις ότι ο άνθρωπός σου έχει καρκίνο και είναι στο stage 4», δήλωσε η Δώρα Τσαμπάζη.

Ο περίγυρός του είχε τη βεβαιότητα πως ο Αλέξανδρος θα τα καταφέρει, όμως εκείνος ήταν προσγειωμένος. «Έλεγε “χαλαρώστε παιδιά, δεν έχω γρίπη, έχω καρκίνο. Υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρω”», έλεγε.

«Ήταν συνειδητοποιημένος ότι δεν θα τα καταφέρει. Ο χρόνος για το καρκίνωμα nut είναι 6 με 9 μήνες ζωής και ο Αλέξανδρος έφτασε κοντά στα δύο χρόνια. Ήταν νικητής», δήλωσε η Δώρα Τσαμπάζη.

«Ραγίζει» καρδιές η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου» - Η συγκινητική της ανάρτηση για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Ολυμπιονίκη

Το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικά δύσκολο για την Δώρα Τσαμπάζη αφού ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ήταν για εκείνη μια πολύ σκληρή απώλεια που ακόμη δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Τα φετινά Χριστούγεννα δε, που έρχονται σε λίγες ημέρες, θα είναι και τα πρώτα χωρίς τον Ολυμπιονίκη, γεγονός που κάνει τη διαχειριστεί της απώλειάς του ακόμη πιο δύσκολη.

Χθες μάλιστα, η Δώρα Τσαμπάζη δημοσίευσε μία φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αγκαλιά με τη κόρη τους και έγραψε: «Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!) για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας.

Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ.

Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου».

Δώρα Τσαμπάζη - Αλέξανδρος Νικολαΐδης - Χριστούγεννα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share