Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Την αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Αδερφή διάσημης τραγουδίστριας πήγε στο Voice και ενθουσίασε τους 4 κριτές!

Αμέσως την αναγνώρισε

20 Δεκεμβρίου 2022 09:16
Την αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Αδερφή διάσημης τραγουδίστριας πήγε στο Voice και ενθουσίασε τους 4 κριτές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το προχθεσινό (18/2) live του The Voice, έκρυβε πολλές εκπλήξεις καθώς και μια συμμετοχή διαγωνιζόμενης που τράβηξε το ενδιαφέρον των κριτών.

Ο λόγος για την Σταυρούλα Δημητροπούλου, αδερφή της Ανδρόμαχης, που ανέβηκε στη σκηνή για μια θέση στον διαγωνισμό. Η Σταυρούλα Δημητροπούλου δήλωσε συμμετοχή στο The Voice έχοντας δίπλα της την αδελφή της, Ανδρομάχη. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία φέτος εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision βρέθηκε στα backstage του The Voice προκειμένου να στηρίξει την αδελφή της, Σταυρούλα.

«Την Ανδρομάχη την ξέρετε καλά, είναι πολλά χρόνια στον χώρο της μουσικής και μάλιστα εκπροσώπησε και την Κύπρο στην Eurovision. Δεν έχω κάνει φωνητική καθόλου, η αδελφή με με βοηθά σε ότι έχει να κάνει με την μουσική», ανέφερε η αδερφή της Ανδρομάχης Σταυρούλα Δημητροπούλου.

Και η Ανδρομάχη παραδέχτηκε: «Σε αυτά τα τραγούδια που λέει είναι πολύ καλύτερη από μένα, είμαστε πολύ διαφορετικές».

Στη συνέχεια η Σταυρούλα ανέβηκε στο stage του The Voice ερμηνεύοντας μπροστά στους coaches. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε την μεγάλη αποκάλυψη: «Είσαι η αδελφή της Ανδρομάχης», είπε και η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε από τα backstage του show.

Ποσό που...ζαλίζει: Τόσα χρήματα βάζει στην τσέπη του κάθε μήνα ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο δημοφιλής καλλιτέχνες. Πλήθος κόσμου μαζεύεται στα κέντρα διασκέδασης για τον ακούσουν και να τον δουν.

Μιας και έχει πολλές θαυμάστριες, και και κάπως έτσι έχει γίνει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ελληνικό τραγούδι. Με την ευκαιρία, δείτε επίσης τον Κωνσταντίνο Αργυρό να κάνει γυμναστική και να γίνεται viral στο TikTok. Οι θαυμάστριές του θέλουν να μαθαίνουν συνέχεια πολλά πράγματα για τον τραγουδιστή της καρδιάς τους.

Το μηνιαίο εισόδημα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σύμφωνα με εκτίμηση του popnable.com, υπολογίζοντας τα έσοδα και τα έξοδά του, ο Αργυρός έχει ένα κέρδος περίπου στα έξι χιλιάδες ευρώ. Όλα αυτά, τη στιγμή που το 2015 η αμοιβή του βρισκόταν γύρω στα δύο χιλιάδες ευρώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share