Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός για τον Γιάννη Πάριο: «Έχω μια αδερφούλα που παιδεύεται 3,5 χρόνια...»

«Είναι κομμάτι της δυστυχίας μου»

19 Δεκεμβρίου 2022 15:49
Σπαραγμός για τον Γιάννη Πάριο: «Έχω μια αδερφούλα που παιδεύεται 3,5 χρόνια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνησε ο Γιάννης Πάριος με την αποκάλυψη πως, προσέφερε τα έσοδα από τις πωλήσεις του διπλού άλμπουμ «Αχ Αγάπη… Αχ Έρωτα» - της νέας δισκογραφικής του δουλειάς – για να αγοραστούν κλίνες ΜΕΘ οι οποίες παραχωρήθηκαν στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά.

Ο τραγουδιστής σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση: «Βοηθάω κι εγώ στο σπουδαιότερο πράγμα στον άνθρωπο, την υγεία. Μακάρι (οι κλίνες) να είναι πάντα άδειες. Ήταν μια ιδέα μου, από μόνος του είπα στη Μαργαρίτα Μάτσα και της έκανε μεγάλη εντύπωση κιόλας. Μου λέει, πώς το σκέφτηκες; Λέω, βλέπω τι γίνεται γύρω μου, απ’ τη μία.

Δείτε επίσης: Σάλος με τις αποκαλύψεις για τον Γιάννη Πάριο: «Όταν ήταν παντρεμένος με την Αλιμπέρτη...»

Απ’ την άλλη έχω μια αδερφούλα η οποία παιδεύεται εδώ και 3,5 χρόνια από εγκεφαλικό και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω της και είναι ένα κομμάτι της δυστυχίας μου. Στο όνομα της Ελένης, πιστεύω ότι κάνω κάτι, να την αγκαλιάσει ο Θεός». Δείτε εδώ και τις συγκινητικές δηλώσεις που έκανε ο Νικόλας Βαρθακούρης για τον Γιάννη Πάριο.

Λίγα λόγια για την προσωπική ζωή του Γιάννη Πάριου

Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1946 στην Πάρο, στο ιδιωτικό νοσοκομείο "Αγ.Φανούριος". Προκειμένου να βγάζει τα προς το ζειν, ο Γιάννης Πάριος πιάνει δουλειά στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου “Σαρωνίς”, απέναντι από το νυχτερινό κέντρο “Νεράιδα”. Εκείνη την εποχή η “Νεράιδα” φιλοξενούσε δύο μεγάλα ονόματα, τον Γιάννη Βογιατζή και την Τζένη Βάνου.

Ο μαέστρος του μαγαζιού, ο Κώστας Κλάββας, τύχαινε να μένει απέναντι, στο ξενοδοχείο που έμενε ο μικρός Γιάννης. Μοιραία γνωρίστηκε μαζί του και τον επόμενο χειμώνα ο Γιάννης Πάριος ξεκινά μαθήμα στη μουσική σχολή του Κλάββα.

Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share