Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αναπάντεχη αποκάλυψη παρουσιάστριας: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο λόγος που γνώρισα τον άντρα μου»

«Είναι ο πνευματικός μου κουμπάρος!»

19 Δεκεμβρίου 2022 15:22
Αναπάντεχη αποκάλυψη παρουσιάστριας: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο λόγος που γνώρισα τον άντρα μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν μέσα από το «Mega Καλημέρα» την κόντρα του Νίκου Μουτσινά με τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε μια απροσδόκητη αποκάλυψη αναφέροντας για πρώτη φορά πως ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο λόγος που γνώρισε τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

«Αφήστε τον πνευματικό κουμπάρο μου ήσυχο, τον Νίκο Μουτσινά γιατί θα μπω μπροστά για πάρτι του! Ό,τι και να λέει, ό,τι και να κάνει εγώ τον Μουτσινά θα τον αγαπάω για πάντα. Είναι ο λόγος που γνώρισαν τον γνώρισα τον άντρα μου. Αν δεν ήταν ο Μουτσινάς δεν θα είχα γνωρίσει τον Θοδωρή. Είναι ο πνευματικός μου κουμπάρος!» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

"Κόλαφος" ο Νίκος Μουτσινάς με την Κατερίνα Καραβάτου - "Μου έχει γίνει βραχνάς..."

Ο Νίκος Μουτσινάς φημίζεται για την σαρκαστική του διάθεση, όπως και για τον χιουμοριστικό τρόπο που καταφέρνει να ξεγλιστρά όταν έρχεται σε δύσκολη θέση. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση που έκανε για την εκπομπή του ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μία από εκείνες τις στιγμές ήταν η τηλεοπτική του συνάντηση με την Κατερίνα Καραβάτου την περσινή τηλεοπτική σεζόν, όπου παρουσίαζε στο Mega το "Τι λες τώρα".

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στη χρονιά, ενώ έκανε και μία μικρή αναφορά στην Μαρία Ηλιάκη και το παράπονό της από τον Νίκο Μουτσινά.

«Φέτος κάνω τον σταυρό μου συνεχόμενα, δεν έχω σταματήσει. Σκεφτόμουν προχθές τι άλλο μπορεί να μου συμβεί και τελικά συνέβη και κάτι άλλο, οπότε είπα ότι δεν θα το ξαναπώ. Η χρονιά ήταν φαντασμαγορική σε όλα τα επίπεδα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου αναφερόμενη στις δυσκολίες που έχει περάσει μέσα στη χρονιά.

Η Κατερίνα Καραβάτου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με την Μαρία Ηλιάκη, τονίζοντας πως περίμενε αρκετά χρόνια για αυτή την συνεργασία, ενώ πρόσθεσε πως την θεωρεί πολύ ταλαντούχα.

Όταν όμως, η Κατερίνα Καραβάτου είπε στον Νίκο Μουτσινά ότι εκείνος έχει γεράσει στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη συνεργασία τους, εκείνος απάντησε ως εξής:

«Αυτά είναι λόγια της Ηλιάκη. Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή! Σα δεν ντρέπεται αυτή η κοπέλα! Πες της δεν θα την πάρω τηλέφωνο, μην περιμένει άδικα την κλήση μου».

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν σχολίασε τις δηλώσεις του παρουσιαστή, ωστόσο, λίγο αργότερα του είπε πως τον περιμένει στην εκπομπή της, ενώ θα είναι και μία καλή ευκαιρία να φέρει και το δώρο στην κόρη της Μαρίας Ηλιάκη, κάτι που είχε συζητηθεί και στο παρελθόν.

«Δεν αντέχω άλλο με αυτό, μου έχει γίνει βραχνάς, μου θύμισε τον βαφτισιμιό μου που έχω να τον δω κάποια χρόνια. Πήγαινε πάρε εσύ κάτι και θα στα δώσω εγώ», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share