Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ξεσπάθωσε η Βίκυ Καγιά: «Εκεί έγινε ο περιβόητος τσακωμός με τον Γιώργο Καράβα»

Αποκαλυπτική σε συνέντευξή της

19 Δεκεμβρίου 2022 15:03
Ξεσπάθωσε η Βίκυ Καγιά: «Εκεί έγινε ο περιβόητος τσακωμός με τον Γιώργο Καράβα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Γεωργιάδη για το περιοδικό "ΟΚ!". Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο "GNTM 5", και στα όσα ειπώθηκαν για τον on air τσακωμό που είχε η ίδια και ο Γιώργος Καράβα.

Όταν έχει πολύ ριάλιτι στις παίκτριες, μας ενοχλεί, όταν δεν έχει, πάλι μας ενοχλεί. Φέτος είπαν ότι το ριάλιτι μεταφέρθηκε στην επιτροπή.

Διαφωνώ, δεν κάναμε ριάλιτι μεταξύ μας. Δεν έχουμε ανακαλύψει τον τροχό, μια εκπομπή με μοντέλα κάνουμε, άλλες φορές συμφωνούμε και άλλες διαφωνούμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα.

Ξέρω ότι κάνετε παρέα και έξω από το παιχνίδι και με τον Τάσο Σοφρωνίου και με τον Γιώργο Καράβα.

Καλέ, ναι. Με τον Γιώργο είμαστε πολύ κοντά και με τον Τάσο μιλάμε τα βράδια στο τηλέφωνο και αναλύουμε όλες τις κολεξιόν. Εγώ ζω για τη μόδα, είναι στο DNA μου, παρακολουθώ τα πάντα.

Γιώργος Καράβας στο GNTM

Με τον Καράβα όμως είχατε έντονες διαφωνίες.

Μα δεν είναι λογικό; Εκείνος, ως άντρας μοντέλο, τα βλέπει διαφορετικά. Ακόμη του το λέω για εκείνη τη δοκιμασία στο γήπεδο ποδοσφαίρου με τις μπάλες! Εκεί είχε γίνει ο περιβόητος τσακωμός, όπου γύρισε μετά από δέκα λεπτά στο πλατό και όχι μετά από ώρες, όπως έγραψαν. Αυτό το ποδόσφαιρο πάντα φωτιές ανάβει! Η μόνη αλήθεια ήταν ότι με τον Γιώργο και τον Τάσο περάσαμε καταπληκτικά. Ακόμη και αν δεν ξαναγίνει το GNTM με αυτή την ομάδα, θα είμαστε για πάντα η Holy Trinity, όπως μας βάφτισε ο Τάσος.

«Είχα εκρήξεις και θυμούς, με πίεζαν να...» - Σπαρακτικές στιγμές για τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά ζει πια στην πλήρη ευτυχία με τον Ηλία Κρασσά, έχοντας και δύο παιδιά, με την ίδια να εξηγεί το... γοργόν του γάμου τους και τις προηγούμενες σχέσεις της.

Η Βίκυ Καγιά, που αναφέρθηκε και στις... διαφωνίες του γάμου, μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν στον τόσο γρήγορο γάμο της με τον Ηλία Κρασσά: «Το θέμα δεν είναι αν ήρθε γρήγορα ή αργά. Είναι να βρεις αυτό που θέλεις και, όταν το βρεις, να το αναγνωρίσεις και να πάρεις το ρίσκο, να το τολμήσεις.

Το να δουλέψεις μια σχέση, να την πιστέψεις και να κάνεις προσπάθειες δεν παύει να ισχύει, αλλά αυτό πρέπει να συνεχίζεται πάντα. Ο σεβασμός και η αγάπη είναι πολύ σημαντικά για ένα ζευγάρι. Ο ένας πρέπει να λέει-στον άλλο αυτό που αισθάνεται και ο καθένας να πράττει αυτό που πραγματικά θέλει. Αλλά μέσα σε ένα πλαίσιο αγάπης και σεβασμού. Και από τους δύο. Απλώς πρέπει να υπάρχει αυτή η συμφωνία μεταξύ του ζευγαριού που λέει “θα προσπαθώ πάντα”… Αυτό είναι για εμένα πολύ σημαντικό».

Ο λόγος που δεν προχώρησαν οι προηγούμενες σχέσεις

Επίσης το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε για το αν στο παρελθόν είχε εκρήξεις και εντάσεις στην καθημερινότητά της: «Και εντάσεις είχα, και εκρήξεις, και θυμούς. Γιατί με πίεζαν να μην είμαι ο εαυτός μου, γιατί εγώ από τις τύψεις μου δεν έλεγα αυτό που πίστευα και αυτό που ένιωθα, γιατί ήμουν σε μέρη και καταστάσεις που δεν ήθελα να είμαι και βρισκόμουν εκεί με το ζόρι.

Τώρα πια δεν έχω παρά μόνο άμα μου σπάσεις τα νεύρα. Και πιο πολύ στο γραφείο. Στο σπίτι ποτέ δεν έχει συμβεί με τον Ηλία. Πριν δεν ήξερα πώς είναι να σε προσέχει κάποιος και να σε φροντίζει. Οπότε είχα εκρήξεις και φώναζα και γενικά ήμουν συνέχεια πιεσμένη. Δεν με άφηναν να είμαι ο εαυτός μου, δεν μιλώ για κάποια συγκεκριμένη κατάσταση. Εγώ ήθελα να είμαι σε όλα τέλεια, να μην ταλαιπωρήσω κανέναν, να μην κακοκαρδίσω κανέναν και στο τέλος έκανα κακό σε εμένα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share