Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ και δέος στη Βρετανία - «Η Νταϊάνα στοιχειώνει τους διαδρόμους του παλατιού»

Αποκάλυψη «φωτιά»!

19 Δεκεμβρίου 2022 12:29
Σοκ και δέος στη Βρετανία - «Η Νταϊάνα στοιχειώνει τους διαδρόμους του παλατιού»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και δέος επικρατεί στο Buckingham, με την είδηση πως η Νταϊάνα στοιχειώνει το παλάτι. Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελισάβετ, αλλά και των υπηρετών, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Η σχέση τους ναι μεν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως όπως είναι γνωστό ήταν κυρίως περίπλοκη τις περισσότερες φορές, και εξακολουθεί να είναι ακόμη και σήμερα. Αν και η πριγκίπισσα πέθανε τον Αύγουστο του 1997, το "φάντασμά" της καλά επικρατεί και "στοιχειώνει" τους διαδρόμους του παλατιού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα μιλάνε για το φάντασμά της, έπειτα από τον απάνθρωπο "χαμό" της, άλλωστε. Η ίδια φαίνεται πως κάνει τη ζωή όλων πιο δύσκολη, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Μερικοί υπηρέτες, μάλιστα, αναφέρθηκαν σε αίσθηση "αναταραχής" επειδή νόμιζαν ότι το παλάτι ήταν στοιχειωμένο.

Ένας γείτονας κλήθηκε και επιβεβαίωσε, ότι υπήρχε ένα μυστηριώδες συναίσθημα στην αύρα, και ότι η τραυματική και βίαιη φύση του θανάτου της Νταϊάνα θα μπορούσε να φταίει για μια τέτοια διαταραχή. Στο άκουσμα αυτών των νέων, η βασίλισσα συγκέντρωσε μερικούς ανθρώπους κοντά της για προστασία.

Το 2001, μόλις λίγα χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα, μάλιστα είχε προγραμματίσει μια τελετή γενικού καθαρισμού που αποσκοπούσε στο να φέρει την ειρήνη πίσω στο σπίτι της χώρας. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ την αποκάλυψη της κολλητής της.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο παλάτι

"Με σκότωσε αυτός ο γ... μπάσταρδος" - Χαμός με τα λόγια της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Στις 31 Αυγούστου του 1997, η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας και σύζυγος του Καρόλου, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. Η Μεγάλη Βρετανία, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος θρηνούσε την πριγκίπισσα του λαού. Ωστόσο, ποια ήταν τα τελευταία της λόγια, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα;

Όσα δεν ξέραμε για το θάνατό της

Ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος δεν κατονομάζεται, φέρεται να υποστηρίζει πως η Νταϊάνα πίστευε, ότι το τροχαίο δεν ήταν ατύχημα, αλλά στοχευμένο. "Όταν την είδα για πρώτη φορά, φώναζε από τον πόνο και δεν είχε λιποθυμήσει. Φαινόταν ζαλισμένη και αποπροσανατολισμένη, την άκουσα να λέει: "Θεέ μου, τι μου συνέβη;".

"Της είπαν πως έζησε μια τρομερή συντριβή αυτοκινήτου και έπρεπε να παραμείνει ακίνητη. Αρχικά ήταν ψύχραιμη αλλά μετά άρχισε να κραυγάζει από τους πόνους. Τότε, ανάμεσα στις φωνές, την άκουσα να ψιθυρίζει: "Με σκότωσε, αυτός ο γ... μπάσταρδος με σκότωσε. Τι θα απογίνουν τα παιδιά μου;". Λίγη ώρα μετά, λιποθύμησε.

Παρά τους ισχυρισμούς του φερόμενου μάρτυρα, τα όσα δήλωσε δεν συμφωνούν με μαρτυρίες άλλων ατόμων που ήταν παρόντα στο δυστύχημα.

Σύμφωνα με άλλον επιβεβαιωμένο μάρτυρα, τον πυροσβέστη Χαβιέρ Γκουρμελόν, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, η Νταϊάνα όντως αναρωτήθηκε για το τι συνέβη, άλλα δεν θυμάται να αναφέρεται στον ισχυρισμό ότι κάποιος την ήθελε νεκρή.

"Μπορούσα να δω ότι είχε έναν ελαφρύ κόψιμο στον δεξιό ώμο της, αλλά εκτός από αυτό δεν υπήρχε κανένας άλλος σοβαρός τραυματισμός. Προσπάθησα να την ηρεμήσω ... κινούσε το αριστερό της χέρι που ήταν ελεύθερο, αλλά το δεξί της χέρι ήταν παγιδευμένο", αναφέρει ο Χαβιέρ.

Όταν κατάφεραν να την σύρουν μακριά από τα συντρίμμια, χρειάστηκε να επανεκκινήσουν την καρδιά της. Μετά από αυτό, η πριγκίπισσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αν και έρευνα που έχει διεξαχθεί, έχει καταλήξει πως η Νταϊάνα δε φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν έγινε η σύγκρουση, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα θανάσιμα τραύματά της, θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν πως δολοφονήθηκε. Τον ισχυρισμό αυτό φαίνεται να υποστηρίζει και ο γιατρός Ρίτσαρντ Σέφερ, ο οποίος έχει ασχοληθεί με πάνω από 26.000 περιπτώσεις.

"Η σύγκρουση που έγινε δεν ήταν τόσο δυνατή που να δικαιολογεί το θάνατό της. Επίσης, άτομα που έφτασαν πρώτοι στο σημείο της συντριβής υποστηρίζουν πως η Νταϊάνα ήταν σε θέση να επικοινωνεί και φαινόταν εντάξει.

Όλος τυχαίως, στο δρόμο για το νοσοκομείο αισθανόταν όλο και χειρότερα. Βασικά χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση στο θώρακα - και όλα αυτά προκλήθηκαν από μικρό σκίσιμο σε φλέβα μέσα στα πνευμόνια - ένας πολύ ασυνήθιστος τραυματισμός". Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ μια σχέση της που αποκαλύφθηκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share