Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βίκυ Πρωτογεράκη υπέρ Πέτρου Φιλιππίδη: «90% των ανδρών ηθοποιών δείχνει το μόριό του! Eπιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις...» (Video)

«Υπάρχει ένα "πλαίσιο ελευθεριότητας"»

19 Δεκεμβρίου 2022 11:15
Βίκυ Πρωτογεράκη υπέρ Πέτρου Φιλιππίδη: «90% των ανδρών ηθοποιών δείχνει το μόριό του! Eπιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ως μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη εμφανίστηκε στο δικαστήριο η Βίκυ Πρωτογεράκη. Για να υπερασπιστεί τον ηθοποιό που αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο, υποστήριξε πως στο θέατρο υπάρχει μία «ελευθεριότητα» και πως το «90% των ανδρών ηθοποιών έδειχνε το μόριό του»! Αντίθετα, ο Απόστολος Γκλέτσος σε δηλώσεις του "δίκασε" τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η κυρία Πρωτογεράκη είπε πως στο θέατρο υπάρχει ένα «πλαίσιο ελευθεριότητας» και πως όταν είχε εισαχθεί στο Εθνικό Θέατρο αντίκρισε πολλά περιστατικά, όπως «καθηγητές στα καμαρίνια να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις».

Ταυτόχρονα, η ηθοποιός είπε πως δεν πιστεύει τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη και για να τον υπερασπιστεί υποστήριξε πως το «90% των ανδρών ηθοποιών δείχνει το μόριό του» και «θα έπρεπε να είναι και όλοι αυτοί κατηγορούμενοι».

Η Βίκυ Πρωτογεράκη αυτοπροτάθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη και πριν μπει στη δικαστική αίθουσα είπε στους δημοσιογράφους: «Είναι αλήθεια ότι αυτοπροτάθηκα ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ξέρω τον Πέτρο Φιλιππίδη από μικρό παιδί, από 20 χρονών. Όλα αυτά που έχουν προκύψει, θα τα κρίνει το δικαστήριο. Τώρα δε μπορώ να πω τίποτα, πρέπει να πάω να καταθέσω. Ευχαριστώ πολύ».

Πέτρος Φιλιπππίδης: «Tο παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο απ’ το ξύλο αν...» - Νέα σοκαριστική καταγγελία για τον ηθοποιό (Video)

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12/12 η Μαίρη Κατσανδρή η οποία φέτος συμμετέχει στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα θεατρικά και τηλεοπτικά της βήματα, τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ αναφέρεται και στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τη Χρύσα Σπηλιώτη.

Παράλληλα, η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια στο δικαστήριο για την υπόθεση Φιλιππίδη προκάλεσε ανατροπές. Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «T-live» για την κατάθεση της ηθοποιού. Παράλληλα, η Ρένια Λουιζίδου μίλησε σε συνέντευξή του στην Δημόσια Τηλεόραση για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την συνεργασία τους.

Οι αποκαλύψεις της Μαίρης Κατσανδρή για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Εγώ αυτό το θεωρώ πάρα πολύ εξωφρενικό, ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί να είναι μια χαρά στο σπίτι του. Αν σκεφτούμε στη θέση του Λιγνάδη έναν απλό άνθρωπο, άγνωστο, που δεν τον ξέρει κανείς αλλά που έχει κάνει τα ίδια με τον Λιγνάδη, πού θα ήταν; Σπίτι του; Άρα; Για ποια ισότητα των νόμων μπορούμε να μιλήσουμε;

Η δικαιοσύνη θα δείξει αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες. Είμαι με το μέρος των γυναίκων σαφέστατα. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο 3 χρόνια και ναι έχει έναν οξύθυμο χαρακτήρα αλλά δεν περίμενα τους βιασμούς… άλλο το να φλερτάρεις και άλλο το να βιάζεις».

Η Μαίρη Κατσανδρή ήταν αυτόπτης μάρτυρας και στο περιστατικό ξυλοδαρμού του Γιώργου Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2015 στην παράσταση «Φον Δημητράκης»: «Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο».

Αναφορικά με τον της Χρύσας Σπηλιώτη αλλά και την τελευταία επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους, είπε: «Τηλεφωνηθήκαμε να συναντηθούμε και της είπα: δεν πρόλαβα να σε δω στην παράστασή σου. Μου λέει «έλα βρε Μαράκι, δεν πειράζει, του χρόνου». Από τον χαμό της Χρύσας και μετά, δεν λέω για τίποτα του χρόνου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share