Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Κι εσυ μ’ αρέσεις Χρήστο, αλλά…»: Ερωτική εξομολόγηση στον Φερεντίνο από πασίγνωστη παρουσιάστρια! "Πάγωσε" η Σοφία Παυλίδου

Κάγκελο

19 Δεκεμβρίου 2022 09:52
«Κι εσυ μ’ αρέσεις Χρήστο, αλλά…»: Ερωτική εξομολόγηση στον Φερεντίνο από πασίγνωστη παρουσιάστρια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το περιστατικό αυτό έρχεται από το παρελθόν όταν ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1, μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου, όταν ήταν ακόμα παντρεμένος με την Σοφία Παυλίδου!

Βλέποντας φωτογραφίες του μοντέλου Γιάννη Σπαλιάρα από καλοκαιρινή του εξόρμηση ο παρουσιαστής ρώτησε την καλεσμένη, Φωτεινή Κορρέ, αν της αρέσει ο συγκεκριμένος άντρας και εκείνη απάντησε: «Φυσικά και μ’ αρέσει, αλλά δεν είναι ο τύπος άντρα που θα επέλεγα για σχέση». Με τον Χρήστο Φερεντίνο να ανταπαντά πως έπεσε σε αντίφαση, αφού δεν γίνεται να «σ’ αρέσει και να μην είναι αυτός που θες για σχέση». Αυτά ήταν και τα λόγια που προκάλεσαν την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία ζήτησε να διατυπωθεί η ερώτηση διευκρινιστικότερα, γιατί είναι άλλο να σου αρέσει κάποιος και άλλο να τον θέλεις για κάτι παραπάνω. Για να γίνει πιο κατανοητή είπε: «Και συ μ’ αρέσεις Χρήστο, αλλά…», κάνοντας τον συμπαρουσιαστή της να γελά αμήχανα. «Εσένα σ’ αρέσει ο Σπαλιάρας;», ρώτησε με χιουμοριστική διάθεση τον Χρήστο Φερεντίνο η παρουσιάστρια, κι εκείνος απάντησε γελώντας: «Σαν άντρας, συνήθως... μ’ αρέσουν οι γυναίκες».

«Κι εσυ μ’ αρέσεις Χρήστο, αλλά…»: Ερωτική εξομολόγηση στον Φερεντίνο από πασίγνωστη παρουσιάστρια! 'Πάγωσε' η Σοφία Παυλίδου

Ώρες ευτυχίας για τον Χρήστο Φερεντίνο - Το τηλεφώνημα από την Σοφία Παυλίδου

Πολύ ευχάριστη μέρα είναι η σημερινή για τον Χρήστο Φερεντίνο, καθώς έχει τα γενέθλιά του.

Ο γνωστός παρουσιαστής γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου το 1969 στο χωριό Σκλίβανη Ιωαννίνων και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Σε μικρή ηλικία πήγε με την οικογένειά του στην Αθήνα όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια στην περιοχή των Εξαρχείων. Όταν τέλειωσε το σχολείο πέρασε στο Τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών άλλα τελικά τον κέρδισε η ενασχόληση του με τα μέσα ενημέρωσης. Το 1989, ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Αθήνα 9.84 ενώ λίγο καιρό μετά ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Στο ίδιο κανάλι το 1993 ξεκίνησε να παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή «Άκου να Δεις» η οποία είχε μεγάλη επιτυχία εκείνα τα χρόνια με τον παρουσιαστή να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη επικοινωνία του με τον κόσμο

Πλέον παρουσιάζει το γνωστό σε όλους τηλεπαιχνίδι «Deal».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο, έχουν γενέθλια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share