Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εφιάλτης για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα - Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

Έγινε γνωστό!

18 Δεκεμβρίου 2022 21:37
Εφιάλτης για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα -  Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Σάββατο 17/12 δεν εξελίχθηκε πολύ καλά για την Χριστίνα Μπόμπα, διότι παρόλο που είχε ετοιμάσει ρομαντικό ταξίδι στο Άμστερνταμ με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, χωρίς τα δύο παιδιά τους, αρρώστησε και "την έβγαλε" όλη μέρα στο ξενοδοχείο (δείτε εδώ το νέο μαγαζί που άνοιξαν).

Ο καλός της μάλιστα, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με εκείνη να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη, με εκείνον να προσπαθεί να της φτιάξει την διάθεση και το κέφι, δείχνοντάς της όμορφη θέα που έχουν από το παράθυρο του ξενοδοχείου όπου μένουν.

Δεν τα κατάφερε πολύ καλά, βέβαια, αφού η καλή του έχει γαστρεντερίτιδα και δεν είχε καταφέρει να συνέλθει μέσα σε τόσο λίγες ώρες.

Εφιάλτης για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα -  Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

Νέες εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Μπόμπα

Την Κυριακή 18/12, ωστόσο, η ίδια θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο που την παρακολουθεί και ανησυχεί για εκείνη, σχετικά με την εξέλιξη της υγεία της. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως ήδη αισθάνεται πολύ καλύτερα και την παρηγορεί το γεγονός πως δεν έχει τις κόρες της εκεί και έτσι δεν μπορεί να τις κολλήσει.

Το γεγονός πως χάνει τις βόλτες της δεν την πειράζει τόσο, αφού έχει βρει την ασχολία που της αρέσει και την περισσότερη ώρα διαβάζει τα βιβλία της.

«Να στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όσους έχουν ίωση. Εγώ ήμουν στο Ντίσελντορφ, τώρα είμαι στο Άμστερνταμ. Τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν έχω τον φόβο να κολλήσω τα μωρά και σήμερα που έχω αναστηθεί λίγο, περνάω τον χρόνο μου δημιουργικά διαβάζοντας βιβλίο», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της αφού πήρε και πολλά μηνύματα από ανθρώπους που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.

Εφιάλτης για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα -  Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share