Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σεισμός» στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε «κρυφά» και δεν το έμαθε κανένας

"Βόμβα"!

18 Δεκεμβρίου 2022 08:19
«Σεισμός» στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε «κρυφά» και δεν το έμαθε κανένας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμός» "ταρακούνησε" την ελληνική showbiz καθώς πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε «κρυφά» και δεν το έμαθε κανένας! Ο λόγος για τον... Θεοχάρη Ιωαννίδη, όπου μίλησε στην Δανάη Μπάρκα για το ανανεωμένο «Night out», τον λόγο που τα παράτησε όλα και έφυγε στην Αγγλία και τον γάμο του που δεν μάθαμε ποτέ! Παράλληλα, ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα σπάζοντας κάθε ταμπού!

«Είμαι πολύ καλά γιατί κάνω τα πράγματα που θέλω. Η ζωή μου είναι καλά σοταρισμένη και ολοκληρωμένη. Πορεύομαι προς τα 40» είπε ο παρουσιαστής και ηθοποιός.

Για το Night out είπε: «Σηκώσαμε χειρόφρενο στο λεωφορείο του “Night out” και καταλήξαμε σε ένα πλατό το οποίο είναι μια ταράτσα με θέα την Αθήνα. Στο “Night out” θα παίξουμε πολλά παιχνίδια όπως κάναμε και πέρυσι, ενώ θα κάνουμε και μια ωραία, αληθινή κουβέντα χωρίς επισημότητες».

Οι λόγοι για να δει κάποιος την εκπομπή σύμφωνα με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη: «Ο πρώτος λόγος για να δει κάνεις το “Night out” είναι ότι υπάρχει ένα backstage ύφος το οποίο «ποτίζει» στον καλεσμένο. Ένας άλλος λόγος είναι τα παιχνίδια καθαυτά. Ένας τρίτος λόγος για να δείτε το “night out” είμαστε εμείς οι ίδιοι, η ομάδα μου κι εγώ». Αισθάνομαι ότι παρουσιάζουμε στη νυχτερινή ζώνη κάτι το οποίο είναι διαφορετικό σε ό,τι αφορά την αίσθηση του night show».

Για τον ρόλο του παρουσιαστή που έχει τον τελευταίο χρόνο σχολίασε: «Μου αρέσει που είμαι παρουσιαστής. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου πράγματα που έχω κάνει ως τώρα, ίσως γιατί βάζω ένα «λιθαράκι» του εαυτού μου».

Και μιλώντας ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην Δανάη εκτίμησε ότι «ο κόσμος δεν έχει αληθινή εικόνα» γι’ αυτόν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share