Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκάρει ο Ορέστης Χαλκιάς: "Μπάινει μέσα ο Χριστόφορος και..." - Η αποκάλυψη για τον Παπακαλιάτη που δεν περίμενε κανείς

Εμβρόντητος ο ηθοποιός

17 Δεκεμβρίου 2022 20:35
Σοκάρει ο Ορέστης Χαλκιάς:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ορέστης Χαλκιάς είναι ο ηθοποιός που υποδύεται τον Αντώνη στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έναν νέο που διατηρεί κρυφή ερωτική σχέση με τον κολλητό του και το αποκαλύπτει για πρώτη φορά στους γονείς του.

Το σίριαλ ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο το βράδυ της Πέμπτης 15/12, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και το Σάββατο 17/12 ο ίδιος βρέθηκε στην εκπομπή του STAR, Dot, για να μιλήσει για τον ρόλο του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Η αποκάλυψη του Ορέστη Χαλκιά για το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Μεγάλωσα σε ένα πλαίσιο που έβλεπα όλες τις παθογένειες του χώρου. Έχω ζήσει την ανεργία, τις δυσκολίες, οπότε όλο αυτό με προσγείωνε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω πίστη στον εαυτό μου», είπε αρχικά, ενώ αποκάλυψε πως ο πατέρας του έχει αναλάβει στο παρελθόν την επιμέλεια της διοργάνωσης καρναβαλικής εκδήλωσης για λόγους βιοπορισμού.

Και στη συνέχεια, δήλωσε για την σειρά: «Είχαμε πάει μια μέρα με τον συμπρωταγωνιστή μου, τον Γιώργο Μπένο, να κάνουμε ένα Covid τεστ στην εταιρεία παραγωγής που παίζαμε τότε στον «Ήλιο». Βγάλαμε μία φωτογραφία μαζί και μετά από μερικές μέρες μας έκανε like και follow ο Παπακαλιάτης. Μπαίνουμε κατευθείαν να δούμε αν είναι το αληθινό προφίλ και μετά συνδυάζουμε ότι πριν λίγο καιρό μας είχε πει ο Αντίνοος (Αλμπάνης) ότι μας έχει προτείνει για δουλειά στον Χριστόφορο».

«Μας έστειλαν μετά από λίγο καιρό με τον Γιώργο ένα κείμενο για να περάσουμε casting για τη σειρά, χωρίς να ξέρουμε ότι είναι του Χριστόφορου και μάλιστα ήταν για τους αντίστροφους ρόλους. Πάμε στο casting, προβάρουμε στο σκοτάδι και μπαίνει ο Χριστόφορος», πρόσθεσε έπειτα.

Και κατέληξε για τον χαρακτήρα του: «Σε κάποια φάση με δοκίμαζε με άλλα παιδιά, που ήταν εξαιρετικοί ηθοποιοί, και δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Με το που μας είδε και κάναμε την πρώτη σκηνή, ο Χριστόφορος άλλαξε τους ρόλους. Εκεί σοκαριστήκαμε λίγο, γιατί μας ξεβόλεψε κάπως. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνω τον ρόλο του Σπύρου» δηλώνει ο ηθοποιός.

«Είμαστε 7 χρόνια μαζί με την κοπέλα μου, τη Δάφνη. Είναι το στήριγμά μου», δήλωσε στο τέλος για την καλή του.

«Μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα...»: "Τσακίζει" κόκαλα η Χάρις Αλεξίου (photo)

H σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro έριξε αυλαία για τον πρώτο κύκλο και η Χάρις Αλεξίου ήταν από τα πρόσωπα που αγάπησε και ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το τραγικό γεγονός που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Χαρούλας Αλεξίου.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε, η δημοφιλής τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τόσο για την τηλεοπτική τους συνεργασία όσο και για την ευκαιρία που της έδωσε να γνωρίσει όλους τους υπόλοιπους συντελεστές του σίριαλ.

«Με τον Χριστόφορο έζησα κάτι εξαιρετικά όμορφο. Συνάντησα φωτεινές ψυχές, που με γέμισαν ευτυχισμένες στιγμές. Μαρίσσα Τ, Μαρία Κ, Κλέλια Α, Γιώργο Μ, Φάνη Μ, Ορέστη Χ, Γιάννη Τ, Γιώργο Μ, Αντίνοε Α, Στεφανία Γ. Είμαστε τυχεροί που μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα που όλοι αγαπήσαμε και μας έκανε να αγαπηθούμε και μεταξύ μας. Σκέφτομαι με αγάπη όλες και όλους τους φίλους της παραγωγής που ήταν επίσης εξαιρετικές – εξαιρετικοί. Σας ευχαριστώ για το Μαζί σας», έγραψε στην ανάρτησή της η Χαρούλα Αλεξίου για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share