Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η θαυματουργή δίαιτα της Δέσποινας Βανδή - Χωρίς ίχνος λίπους στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη

Ακολούθησέ τη κι εσύ!

17 Δεκεμβρίου 2022 12:48
Η θαυματουργή δίαιτα της Δέσποινας Βανδή - Χωρίς ίχνος λίπους στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή έχει φτάσει πλέον στα 52 ωστόσο η κάθε εμφάνισή της μας αποδεικνύει ότι είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Τον τελευταίο καιρό άλλωστε, ο έρωτάς της με τον Βασίλη Μπισμπίκη την έχει ανεβάσει σημαντικά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στις πίστες φροντίζει να προσέχει τη διατροφή της, ενώ αποφεύγει το junk food και τα λιπαρά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το σώμα της είναι απλά μοναδικό.

Η διατροφή της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά! Το κυκλικό πρόγραμμά γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα! Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

H δίαιτά της για να χάσετε λίπος

Γυμναστική και δίαιτα Δέσποινας Βανδή

Πρωινό: 1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι ή 2 φρούτα
Δεκατιανό: Γιαούρτι με μέλι ή λευκό τοστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών

Μεσημεριανό: Σαλάτα με παντζάρια και τυρί χαμηλών λιπαρών ή σαλάτα σπανάκι-ρόκα και κοτόπουλο ή ψάρι ή με μανιτάρια ή με ψητά λαχανικά

Απογευματινό: Φρούτα εποχής και ξηροί καρποί

Βραδινό: Sushi ή ψητός σολομός με λαχανικά ή όσπρια με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα με ξηρούς καρπούς ή φιλέτο και πατάτες φούρνου ή σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης χορεύει τσιφτετέλι για χάρη της Βανδή και γίνεται viral (Video)

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό το βίντεο που έγινε viral μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης του… έδωσε και κατάλαβε κατά τη διάρκεια του live του Χρήστου Μάστορα και από χρήστη του TikTok απαθανατίστηκε να χορεύει ξέφρενα… Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή για το διαζύγιό της.

Ο ηθοποιός δεν χάνει κανένα live της Δέσποινας Βανδή, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή του προς την αγαπημένη του.

Δείτε το επικό βίντεo

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για Βανδή και Μπισμπίκη

Το πρωί της Κυριακής (11/12), η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, θέλησε να σχολιάσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Στο βίντεο αυτό, φαίνεται η Δέσποινα Βανδή να σκύβει πάνω από τη σκηνή και να δίνει ένα καυτό φιλί στον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Μπισμπίκη.

Μόλις είδε η Σίσσυ Χρηστίδου το βίντεο, ζήτησε αμέσως να παίξει ξανά, αυτή τη φορά όμως με ήχο για να ακούσει και το τραγούδι που αφιέρωσε η τραγουδίστρια στον καλό της.

Ξετρελαμένη με τον έρωτα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, η παρουσιάστρια σηκώθηκε και φώναξε: «Ζησ’ το για όλες μας κορίτσι μου» προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών της, ενώ ο καλός της φίλος και κουμπάρος, Παύλος Σταματόπουλος, σχολίασε: «Ξεσπάθωσε η Σίσσυ Χρηστίδου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share