Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου - Το θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί

Τι συμβαίνει με την πρώην παίκτρια του Survivor;

17 Δεκεμβρίου 2022 11:50
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου - Το θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, η οποία μπορεί να είναι γεμάτη, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να είναι μαζί με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Βρισηίδας Ανδριώτου

Ωστόσο, η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της και ανησύχησε τους διαδικτυακούς της ακολούθους αλλά κι όσους περιμένουν να την δουν ξανά στους στίβους μάχης του Survivor.

Συγκεκριμένα, η ίδια το βράδυ της Παρασκευής 16/12 δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instastories της όπου τη βλέπουμε να έχει ορό στο δεξί της χέρι και να κάνει λόγο για δύσκολη μέρα, έχοντας όμως στο πλευρό της φυσικά τον Σπύρο Μαρτίκα. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά, η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησε να εξηγήσει ποιο ήταν το πρόβλημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα περαστικά σας. Για όσους με ρωτάτε τι έπαθα. Σε μια εξέταση που είχα κάνει για την καρδιά μου, που έχω φύσημα, είδαν ότι είχα αρρυθμίες. Οπότε πήγαμε να κάνουμε άλλη μια εξέταση να δούμε τι είναι αυτό, γιατί είχα αρρυθμίες. Εν τέλει οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές, είναι όλα τέλεια» ανέφερε χαρακτηριστικά σε στα instastories η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Είναι οριστικό: Στη δημοσιότητα τα συμβόλαια του Survivor All Star - Οι 28 παίκτες που είπαν το «ναι»

Ο νέος κύκλος του Survivor θα είναι ιδιαίτερος, καθώς θα πρόκειται για την All Star εκδοχή του δημοφιλούς ριάλιτι, που θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου του νέου έτους, με το TiVi Σίριαλ να παρουσιάζει τους παίκτες, που συμφώνησαν, τη στιγμή που ο Ντάφυ έχει φροντίσει να... χοντρύνει κι άλλο το παιχνίδι.

Αυτός ο κύκλος δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι, που θέλει συνέχεια να εντυπωσιάζει το τηλεοπτικό κοινό, αποφάσισε να πάει στον Αγιο Δομίνικο όχι απλά τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από την Καραϊβική, αλλά και εκείνους που με τη συμπεριφορά τους προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρεθούν φυσικά και ζευγάρια που μάλιστα έχουν αντέξει στον χρόνο, αλλά των οποίων η αγάπη έχει δοκιμαστεί πολλάκις.

Οι παίκτες που υπέγραψαν και ξεκινούν στις 8 Ιανουαρίου

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, τα κορίτσια που αυτή την περίοδο ετοιμάζουν τη βαλίτσα τους είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Μελίνα Μεταξά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ρία Κολοβού, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Καρολίνα Καλύβα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Νικολέτα Μαυρίδη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Στέλλα Ανδρεάδου και η Εύη Σαλταφερίδου. Στην πλειονότητά τους τα κορίτσια έχουν εξαιρετικές δυνατότητες, γεγονός που έχει αρχίσει να προβληματίζει τα αγόρια. Μην ξεχνάτε πως το τρόπαιο συνήθως άντρας το σηκώνει στα χέρια.

Τα αγόρια που έχουν βάλει την υπογραφή τους και λίγο μετά την έλευση του 2023 θα βρεθούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κορόμι, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Πιλίδης και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Τα ονόματα αυτά έχουν επιβεβαιωθεί αλλά κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως καθώς το παιχνίδι θα είναι σε εξέλιξη, δεν αποκλείεται να ταξιδέψουν στον Αγιο Δομίνικο και άτομα που δεν διαβάσατε παραπάνω. Και αν αναρωτιέστε για το πότε θα δούμε όλους τους παραπάνω παίκτες σε δράση, σας ενημερώνουμε πως καλώς εχόντων των πραγμάτων, την πρώτη Κυριακή του έτους, λίγο μετά τις 21.00, ο Γιώργος Λιανός θα καλωσορίσει τους παίκτες που θα προκαλέσουν έντονες συγκινήσεις πάνω στην άμμο του εξωτικού νησιού.

Τρεις είναι οι παίκτες που το κοινό θέλει διακαώς να δει ξανά στους στίβους μάχης αλλά που εκείνοι ακόμα δεν έχουν υπογράψει το συμβόλαιό τους. Και αυτοί είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Αλέξης Παππάς. Οι πρώην παίκτες του δημοφιλούς πρότζεκτ έχουν μεν δεχτεί πρόταση αλλά για τους δικούς τους λόγους το σκέφτονται ακόμα λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως το κοινό δεν θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει ξανά. Ισως οι συγκεκριμένοι κύριοι κάνουν συμφωνία να μπουν στο παιχνίδι λίγο αργότερα ή ίσως αναλάβουν κάποιον άλλο ρόλο στο παιχνίδι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share