Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Πρωτοσυνάντησα τη Μαριέττα Χρουσαλά...»: Άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά του ο Λέων Πατίτσας

Τι είχε δηλώσει σε σπάνια συνέντευξή του;

16 Δεκεμβρίου 2022 22:40
«Πρωτοσυνάντησα τη Μαριέττα Χρουσαλά...»: Άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά του ο Λέων Πατίτσας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά, έχοντας πρώτα υπάρξει Σταρ Ελλάς και ύστερα κορυφαίο όνομα της showbiz, έκανε... την τύχη της δίπλα στον Λέοντα Πατίτσα, που μόνο τυχαίος δεν είναι ως προς το όνομα και την περιουσία του. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πραγματικό όνομα του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα.

Η ίδια έχει δημιουργήσει στο πλευρό του μια όμορφη οικογένεια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Έτσι οι υποχρεώσεις της είναι ανειλημμένες και ο ελεύθερός της χρόνος ελάχιστος. Με την ευκαιρία, δείτε την εμφάνιση της στο Madwalk 2022.

Ο Λέων Πατίτσας δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο σε μία από αυτές είχε ανοίξει την καρδιά του για τη γνωριμία του με τη Μαριέττα Χρουσαλά.

 Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσας

Ο γνωστός εφοπλιστής περιέγραφε στο περιοδικό “ΝΕΟ” που κυκλοφορεί στην Αμερική πως γνώρισε τη Μαριέττα:

«Πρωτοσυνάντησα τη Μαριέττα στο Ζάππειο και όταν την ξαναείδα δυο μηνές μετά σε πάρτυ κάποιου φίλου, κυριολεκτικά την ερωτεύτηκα. Ερωτεύτηκα όχι μόνο την ομορφιά της, αλλά και τον χαρακτήρα της, το μυαλό της και την προσωπικότητά της

. Διαθέτει λογική και αίσθηση του χιούμορ. Είναι σοβαρή, γλυκιά και πολύ καλός άνθρωπος. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια και παιδιά. Επιθυμώ να δημιουργήσω μια αυτοκρατορία που θα περάσει αργότερα στην επόμενη γενιά»

Πού προτιμούν να πηγαίνουν διακοπές; «Η Λευκάδα, τόπος καταγωγής του πατέρα μου παραμένει πάντα ψηλά στην προτίμησή μας. Με τη Μαριέττα επισκεπτόμαστε συχνά το Πόρτο Κατσίκι αλλά και τη Βασιλική.

Κάνουμε σέρφινγκ, παίζουμε στις νεροτσουλήθρες και απολαμβάνουμε θαλάσσια σπορ. Άλλες φορές επισκεπτόμαστε τις Οινούσσες, το νησί που γεννήθηκε ο παππούς μου ο Λεό, ο καπετάνιος που άνοιξε τις πύλες της ναυτιλίας και στην υπόλοιπη οικογένεια»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share