Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έριξα πολύ κλάμα...»: Το άγνωστο δράμα της Λίνας Σακκά

Τι εξομολογήθηκε;

16 Δεκεμβρίου 2022 22:12
«Έριξα πολύ κλάμα...»: Το άγνωστο δράμα της Λίνας Σακκά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίνα Σακκά μίλησε πριν καιρό στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και αποκάλυψε πως για επτά χρόνια έκανε ψυχανάλυση. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της.

«Έριξα πολύ κλάμα και είχα ένα αίσθημα ότι ήταν άδικο που συνέβη, όμως ήταν υλικό για να εργαστώ εσωτερικά, για να δουλέψω μέσα μου. Ήταν η αφετηρία για να ξεκινήσω το ταξίδι της αυτογνωσίας.

Έχω κάνει ανάλυση γύρω στα εφτά χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί λύθηκαν πολλοί κόμποι εσωτερικοί στο ραντεβού αυτό το εβδομαδιαίο με τον εαυτό μας, γιατί ουσιαστικά αυτό είναι.

Λίνα Σακκά

Είχα ανάγκη να μιλάω, να εκφράζομαι και να συζητάω αυτό που μου συμβαίνει και το πώς θα αντιμετωπίσω την καθημερινότητά μου, κάτι από τη δουλειά, μια ερωτική σχέση. Είχα μια δυσκολία σε αυτά, στεναχωριόμουν εύκολα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

«Οι σχέσεις μας είναι...»: Η Λίνα Σακκά μιλά πρώτη φορά για τον πατέρα του παιδιού της

Η Λίνα Σακκά είναι μία από τις ηθοποιούς που αγαπήθηκαν μέσα από τηλεοπτικές επιτυχίες, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να επικεντρωθεί στην ανατροφή του γιου της, ενώ πρόσφατα έκανε ένα νέο εγχείρημα, ανοίγοντας bistro.

Στο πρόσφατο παρελθόν η Λίνα Σακκά είχε βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως τα έβγαλε πέρα μεγαλώνοντας ένα παιδί μόνη της και χωρίς δουλειά.

«Χώρισα με τον άντρα μου ενώ ήμουν έγκυος. Με ένα μικρό κομπόδεμα και οικονομία, πήγα σε δικό μου σπίτι για να μην πληρώνω ενοίκιο και φυσικά υπάρχει ο πατέρας του παιδιού που μας βοηθάει στο σπίτι στα καθημερινά μας». Με την ευκαιρία δείτε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

γιος Λίνας Σακκά

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά για τις σχέσεις τους μετά τον χωρισμό: Η ηθοποιός είπε: «Όπως αθόρυβα βρεθήκαμε μαζί και φέραμε ένα παιδί στον κόσμο, έτσι αθόρυβα τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους. Οι σχέσεις μας είναι καλύτερες από ποτέ. Ευτυχώς είχαμε την ωριμότητα να παρθούν οι αποφάσεις πολύ γρήγορα.

Το παιδί μεγάλωσε σε συγκεκριμένη συνθήκη, πραγματικά χαίρομαι πολύ γιατί ήταν μία πολύ ώριμη απόφαση και από τους δύο μας. Ήμασταν δύο άνθρωποι που ερωτευτήκαμε, μας ήρθε το παιδί σαν ένα πολύ ωραίο δώρο, αλλά τελικά είδαμε ότι πιο πολύ ταιριάζουμε να είμαστε φίλοι, παρά ζευγάρι»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share