Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες νύχτες για τον Στηβ Κακέτση: «Όταν έφυγα από τη...»

Τι εξομολογήθηκε;

16 Δεκεμβρίου 2022 21:08
Δύσκολες νύχτες για τον Στηβ Κακέτση: «Όταν έφυγα από τη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες στην Αθήνα με τα μαγαζιά του να έχουν ξεχωρίσει και να έχουν γράψει την δίκη τους ιστορία… Ωστόσο δεν ξεκίνησαν όλα τόσα εύκολα για τον επιχειρηματία, αφού πέρασε από “σαράντα κύματα” μέχρι να φτάσει ψηλά.

Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η γυναίκα που τον έκανε να ξεπεράσει την Άντζελα Δημητρίου (photo).

Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες της Αθήνας. Ο ίδιος είχε θρυλικά μαγαζιά όπως η «Νεραΐδα». Ο πρώην ιδιοκτήτης παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε για τις δύσκολες στιγμές που περνά, καθώς και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Στηβ Κακέτσης, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του, ως επιχειρηματίας, με τις λέξεις γαλαντόμος, καλοπληρωτής, αξιοσέβαστος στην πιάτσα της νυχτερινής διασκέδασης, ντόμπρος και ειλικρινής ανοίγει την καρδιά του.ι Περιγράφει τη δύσκολη, οικονομική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει, λέγοντας πως σήμερα ζει με τις αναμνήσεις, δεν του έχει μείνει τίποτα από την περιουσία που είχε και πως ο μονάκριβος γιος του, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αμερική είναι εκείνος που τον στηρίζει.

Στηβ Κακέτσης

Ακολουθεί η συνέντευξη με τον Στηβ Κακέτση

-Είστε ένας άνθρωπος που βιώσατε μεγάλες στιγμές δόξας, συνεργαστήκατε με τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Κάνοντας έναν απολογισμό τι κρατάτε;

-Στηβ Κακέτσης: Δεν έμεινε τίποτα κοριτσάκι μου, δεν έμεινε τίποτα όταν έφυγα από τη νύχτα, τι να μείνει.. Ζω με τις αναμνήσεις μου.

-Υπήρξατε πολύ ισχυρός επιχειρηματίας, έχετε περάσει δύσκολες στιγμές;
Όχι πέρασα, τώρα περνάω δύσκολα…

Ο Στηβ Κακέτσης με ειλικρίνεια και χωρίς να μασά τα λόγια του, μιλά για την οικονομική καταστροφή την οποία υπέστη, όταν είδε την 38χρονη αυτοκρατορία του να καταρρέει και να βάζει λουκέτο στο μαγαζί του, λόγω χρεών. Από τη στιγμή που έφυγα από το μαγαζί και έγινε αυτή η καταστροφή, πώς να περνάω καλά; Μετά από 38 χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share