Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δώσε μου μια ευκαιρία...»: Τα παρακάλια του Χάρη Βαρθακούρη στη σύζυγό του, Αντελίνα

Η αναπάντεχη γνωριμία μέσω Facebook

16 Δεκεμβρίου 2022 18:26
«Δώσε μου μια ευκαιρία...»: Τα παρακάλια του Χάρη Βαρθακούρη στη σύζυγό του, Αντελίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Τελώνη γνωρίστηκαν µέσω Facebook. Ο Χάρης έκανε like στις φωτογραφίες της Αντελίνας και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Αντάλλασσαν µηνύµατα για δύο µήνες, το πρώτο ραντεβού δεν πήγε καλά, ωστόσο στην πορεία όλα άλλαξαν.

Μια κάρτα του Χάρη «Είσαι η ζωή µου, δώσε µια ευκαιρία» µε ένα µπουκέτο λουλούδια ήταν αρκετά για την Αντελίνα. Μέσα σε έναν µήνα έµεινε έγκυος και όλα πήραν τον δρόµο τους. Με την ευκαιρία αυτή είναι η τρυφερή ιστορία που αποκάλυψε για τον γιο του ο Γιάννης Πάριος.

Παντρεύτηκαν, απέκτησαν δύο χαριτωµένα κοριτσάκια, τη Μελωδία-Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντίνα. Εκείνος συνθέτης. Σε ηλικία µόλις 11 ετών είχε την πρώτη του επαφή µε τη δισκογραφία µε το τραγούδι «Πιο καλή η µοναξιά», που ερµήνευσε µαζί µε τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο. Σπούδασε στη Βοστόνη των ΗΠΑ Εφαρµογές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη µουσική και επέστρεψε έχοντας έτοιµη τη µουσική για τον δίσκο του Γιάννη Πάριου «Παρέα µε τον Χάρη».

γάμος Χάρη και Αντελίνας Βαρθακούρη

Η Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη είναι δηµοσιογράφος και παρουσιάστρια. Παρουσίαζε µέσα από τη συχνότητα του ΑΡΤ την εκποµπή «Καληµέρα, τι κάνεις;» αλλά και µε τον Θανάση Πάτρα το µαγκαζίνο «Live Weekend». Το ζευγάρι κατά καιρούς -λόγω του ταµπεραµέντου και του άνετου επικοινωνιακού τους προφίλ- ανταποκρίνεται σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Χάρης και Αντελίνα µιλούν για την εκρηκτική τους σχέση, τα παιδιά τους, τα όνειρά τους για το µέλλον και τη µεγάλη αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Η εµφάνιση πέρυσι στη «Φωλιά των Κου Κου» έµελλε να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους. Τότε ο Κρατερός Κατσούλης τούς είχε πει παρατηρώντας τους ότι «κάτι πρέπει να κάνετε, να βγάλετε τη ζωή σας προς τα έξω, θα κάνετε επιτυχία». Μάλλον τότε οι ιθύνοντες του Star άκουσαν τον παρουσιαστή τους και έτσι αποφάσισαν να προτείνουν στο εκρηκτικό ζευγάρι να συµµετάσχει στο «Globetrotters». Αρχικά ο Χάρης ήταν αρνητικός λόγω των παιδιών και της δίµηνης απουσίας τους. Η Αντελίνα, όµως, το ήθελε πολύ. Τον έπεισε λέγοντάς του ότι µέσα από αυτό µπορεί να προκύψει κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό.

«Οι καβγάδες µας είναι το µυστικό της επιτυχίας του γάµου µας. Λέµε αυτό που νιώθουµε και µετά είµαστε καλά» θα πει η Αντελίνα σε µια συνέντευξή της. Ισως να είναι και αυτό το µυστικό που το ζευγάρι παραµένει ενωµένο και ερωτευµένο, όπως δηλώνουν, µέχρι σήµερα. Αποµένει να δούµε εάν θα είναι εκείνοι που µετά το πέρας των αποστολών τους θα καταφέρουν να πετύχουν τον σκοπό τους και να αναδειχθούν το ζευγάρι της χρονιάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share