Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Φωτιά και λάβρα» η Λίτσα Γιαγκούση: «Το διαζύγιο με τον Χρήστο Δάντη ήταν...»

Τι αποκάλυψε;

16 Δεκεμβρίου 2022 17:27
«Φωτιά και λάβρα» η Λίτσα Γιαγκούση: «Το διαζύγιο με τον Χρήστο Δάντη ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή Pop Up έδωσε συνέντευξη η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό της από τον Χρήστο Δάντη.

«Είχα κλείσει συνεργασία σε μαγαζί και τελευταία στιγμή δεν με πήραν. Είχα μείνει ένα χειμώνα χωρίς δουλειά. Έβγαλα χρήματα, αλλά δεν μου τρέχουν και από τα μπατζάκια. Δεν έχω πλησιάσει καν τα τρελά ποσά που έχω ακούσει ότι έπαιρναν τις χρυσές εποχές. Αλλά πληρωνόμουν καλά! Με τον άντρα μου ήμασταν μαζί από μικροί», είπε αρχικά η Λίτσα Γιαγκούση και μετά μίλησε για το διαζύγιο από τον Χρήστο Δάντη. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

«Το διαζύγιό μας ήταν δύσκολο, ένας χωρισμός πάντα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Και να θέλεις να χωρίσεις, πάλι είναι δύσκολη η κατάσταση, πόσω μάλλον να μην το θέλεις. Για δέκα χρόνια δεν μιλούσαμε, ούτε καλημέρα δε λέγαμε».

Δείτε τις δηλώσεις της Λίτσας Γιαγκούση:

«Έχουμε μια μεγάλη διαφορά ηλικίας...»: Ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, σε μία τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, ενώ σχολίασε και τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον τραγουδιστή. Παράλληλα, σύννεφα εμφανίστηκαν πρόσφατα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανέφερε για τον αγαπημένο της: «Ο Χρήστος για εμένα είναι το στήριγμά μου. Πριν από το Survivor λίγο μέναμε στο δικό μου σπίτι και λίγο στο δικό του. Τώρα είμαστε μόνο στο σπίτι του. Το μονόπετρο που φοράω είναι από τον παππού μου και τη γιαγιά μου. Δεν μου το έκανε δώρο ο Χρήστος».

ασημίνα χατζηανδρέου χρήστος δάντης

Μιλώντας για το ενδεχόμενο επισημοποίησης της σχέσης τους παραδέχθηκε: «Επειδή εκείνος έχει προσπαθήσει να επισημοποιήσει όλες τις σχέσεις του και έχει περάσει από γάμους και τέτοια, νομίζω ότι αυτό τον πνίγει. Δεν θα πω κάτι εγώ, δεν είμαι από τους ανθρώπους που πιέζουν, δεν θέλω να επισημοποιήσω κάτι γιατί είναι επίσημο».

Όσον αφορά στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Έχουμε μία μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά δεν μπορώ να το δω έτσι. Δεν έχω κάνει σοβαρή κουβέντα με τους γονείς μου για τον Χρήστο. Εφόσον βλέπουν ότι τα πηγαίνω καλά, ότι παίρνω το πτυχίο μου, δεν έχουν να μου προσάψουν κάτι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share