Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καταιγιστική η Κάτια Δανδουλάκη - "Δεν θα το βγάλω πέρα μόνη μου..."

"Αυτό που μου δίνει δύναμη..."

16 Δεκεμβρίου 2022 16:02
 Καταιγιστική η Κάτια Δανδουλάκη -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την κατάθλιψη που πέρασε κάποια στιγμή στη ζωή της είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξη η Κάτια Δανδουλάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της για αυτό που κατέστρεψε την ζωή της.

Για την υπερκόπωση στη δουλειά της και την επαγγελματική βουλιμία που παρουσιάζει, η Κάτια Δανδουλάκη είπε: «Ταλαιπώρησα τον εαυτό μου με τη δουλειά, αλλά δεν το μετάνιωσα. Είμαι ευγνώμων και αισιόδοξη για τη ζωή μου. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Είναι κινητήριος δύναμη. Με φόβο δεν γίνεται τίποτα. Θέλει ενέργεια. Νομίζω πως είχα ένα ένστικτο στις επιλογές. Ήταν καταιγιστικός ο ρυθμός που ερχόντουσαν οι προτάσεις. Δεν προλάβαινα να τελειώσω το ένα, ξεκινούσε το άλλο. Οι προτάσεις που είχα ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια τηλεοπτική μου δουλειά. Ο ρόλος στις "Άγριες Μέλισσες" ήταν τόσο επάνω μου. Με οδηγούσε η ψυχή μου. Ένα πράγμα δεν κατάφερε η Ανέτ. Να δει τον γιο της. Το κατάφερε μετά θάνατον».

Όσο για την κατάθλιψη που βίωσε κάποια στιγμή στη ζωή της, η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε: «Μια φορά χρειάστηκα τη βοήθεια γιατρού. Έπαθα κατάθλιψη, είπα πως αυτό δεν θα το βγάλω πέρα μόνη μου. Έκανα μεν μόνη μου ό,τι μπορούσα με αυτογνωσία, αλλά και με φάρμακα. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι η ευλογία που έχω πάρει από την πολλή αγάπη. Γι’ αυτό και πιστεύω πως όταν κάποιος μεγαλώσει με αγάπη και αγκαλιά, σπάνια θα γίνει αυτοκαστροφικός».

«Είχαν χωρίσει με την Αλίκη και η σχέση μας...» - Τους άφησε όλους «κόκκαλο» για τη σχέση με τον Παπαμιχαήλ η Κάτια Δανδουλάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ φαίνεται πως δεν ήταν μονάχα συμπρωταγωνιστές στις ταινίες, μα και ζευγάρι για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Το 1971, όταν κυκλοφόρησε η ελληνική πολεμική, ιστορική, βιογραφική ταινία «Παπαφλέσσας», ο πρωταγωνιστής Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν 37 ετών. Στα γυρίσματα της συμπαραγωγής Τζέιμς Πάρις και Φίνος Φιλμ, σε σκηνοθεσία Ερρίκου Ανδρέου και σε σενάριο Πάνου Κοντέλη γνωρίστηκε με τη νεαρή ηθοποιό που στο έργο υποδυόταν την «Κατερινιώ» η οποία ήταν κρυφά ερωτευμένη με τον Παπαφλέσσα.

Η «Κατερινιώ» ήταν η είκοσι τριών ετών τότε, Κάτια Δανδουλάκη, η οποία έμελλε να έχει έναν σύντομο δεσμό με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ξεχωρίζοντας εκείνη την εποχή για την ομορφιά της. Έναν δεσμό που έμεινε για πολλά χρόνια κρυφός και για τον οποίον τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα και σήμερα γνωστό.

Αποκαλύφθηκε από την αναφορά που έκανε σε αυτόν ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στο βιβλίο του, με την Κάτια Δανδουλάκη να μιλά αργότερα στον δημοσιογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο για το περιοδικό Hello και να εξηγεί γιατί δεν έχουν μαθευτεί λεπτομέρειες γι' αυτή τη σχέση.

Είχε ερωτηθεί συγκεκριμένα, αν ίσχυαν οι φήμες ότι είχε δεσμό με τον Νίκο Κούρκουλο και είχε απαντήσει: «Δεν ισχύει. Και με τον Παπαμιχαήλ ο δεσμός μας, δεν είχε ακουστεί. Μέχρι που το έγραψε εκείνος στο βιβλίο του».

Στην ερώτηση αν ήταν λάθος η συγκεκριμένη αποκάλυψη, είχε πει: «Δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή σωστό. Εγώ, δεν υπήρχε περίπτωση ν' αναφέρω σχέσεις μου με ανθρώπους οι οποίοι δε θα ήθελαν ν' αναφερθούν».

Το σχόλιο της Δανδουλάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη είχε ερωτηθεί και στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου και με αρκετή δόση χιούμορ είχε πει: «Τι του ήρθε τελευταία στιγμή να κάτσει να γράψει ένα βιβλίο; Τι του ήρθε; Άνθρωπος δεν το είχε πάρει είδηση. Δε μιλάω ποτέ για αυτά, το ξέρεις. Ήταν μια σύντομη σχέση, η οποία ευτυχώς κράτησε ένα άριστο επίπεδο μετά, φιλικό. Μετά συνεργαστήκαμε πολύ στο θέατρο και ήμουν φίλη με όλες τις γυναίκες του Δημήτρη. Η πιο καλή μου φίλη είναι η τελευταία του γυναίκα η Νανά. Κάποια στιγμή που αναφερθήκατε, είχε γίνει ένα λάθος. Είχαν χωρίσει κάποια στιγμή με την Αλίκη. Ήταν το διάστημα που είχαν χωρίσει και γύριζαν ταινίες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share