Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Ξεγύμνωμα» Κάτιας Ζυγούλη μπροστά στον Σάκη Ρουβά: «Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου...»

Τι εξομολογήθηκε;

16 Δεκεμβρίου 2022 14:46
«Ξεγύμνωμα» Κάτιας Ζυγούλη μπροστά στον Σάκη Ρουβά: «Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε ανοιχτά και αποκάλυψε πως πέρασε κατάθλιψη, ενώ μίλησε και για το σώμα της μετά τις γέννες.

Δείτε επίσης: H Κάτια Ζυγούλη «πλάκωσε» τον Σάκη Ρουβά δημόσια στα χαστούκια: Όταν τον τσάκωσε με άλλη μέσα σε εστιατόριο! (Video)

«Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά. Μια καταθλιψούλα την πέρασα, αλλά όχι διαγνωσμένη, δεν πήρα θεραπεία. Αλλά να σας πω κάτι, δεν είναι εύκολο, ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο. Σου έρχεται λίγο το πάνω – κάτω. Ο κόσμος σου μπερδεύεται, έχεις και τις μαύρες σου.

Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Κάτια Ζυγούλη.

Μετά από όλα αυτά ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια στην ελληνική showbiz. Άλλωστε ο γνωστός τραγουδιστής έχει δηλώσει δημόσια πολλές φορές πόσο θαυμάζει και στηρίζει τη γυναίκα της ζωής του.

«Γιατί ο Απόστολος κι εγώ όχι;» - Το άγνωστο παράπονο του Σάκη Ρουβά για τον αδελφό του

Ο Σάκης και ο Απόστολος Ρουβάς κάνουν σε κάθε ευκαιρία υπερήφανη την οικογένειά τους, με τους δύο να είναι πολύ δεμένοι, τόσο μεταξύ τους όσο και με τα υπόλοιπα αδέλφια τους, σημειώνοντας επιτυχίες.

Για τον Σάκη γνωρίζουμε ήδη αρκετά, ως ένα είδωλο της ποπ, αλλά μάθαμε μόλις την τελευταία διετία για τον Απόστολο, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από το «Πάμε Δανάη» και το Survivor 5. Φυσικά, το επίθετο «Ρουβάς» έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση των ιθυνόντων του Mega να εμπιστευθούν έναν νέο μάγειρα χωρίς πτυχίο μαγειρικής, ωστόσο ο Απόστολος Ρουβάς δείχνει να μην επαναπαύεται στο επίθετο που «ανοίγει» πόρτες, παλεύοντας... μέχρι και για την επιβίωσή του, διατηρώντας και από τότε κάποιες συνήθειες.

Οι σημερινές τους σχέσεις και... το παράπονο του Σάκη όταν ήταν παιδάκια

Ο ίδιος, άλλωστε, έχει περάσει από αρκετές δοκιμασίες επαγγελματικά, χωρίς να παραμερίζει τον αδελφό του. Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν εξαιρετικές σχέσεις και προσπαθούν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, πηγαίνοντας για τρέξιμο και χειμερινό κολύμπι ενώ ακολουθούν μια αυστηρά υγιεινή διατροφή με τον Απόστολο να φτιάχνει ακόμη και στα ανίψια του, γλυκά χωρίς ζάχαρη Όταν οι υποχρεώσεις το επιτρέπουν, ο Σάκης ασχολείται με την ποδηλασία και την κηπουρική ενώ ο κατά πέντε χρόνια νεότερός του, Απόστολος με τις πολεμικές τέχνες και τους λάτιν χορούς.

Από μικρά παιδιά, εξάλλου μεγαλωμένα στο χωριό Ποταμός της Κέρκυρας, τσακωνόντουσαν για όλoυς αυτούς τους λόγους που τσακώνονται συνήθως τα παιδιά: το παιχνίδι στις αλάνες, το ποιος θα φάει το τελευταίο καλό κομμάτι από το κυριακάτικο κοτόπουλο με πατάτες της μητέρας τους, κυρίας Μαρίας και «γιατί ο Τόλης μπορεί και γράφει με το αριστερό ενώ εγώ, μόνο με το δεξί». Κατά τα άλλα, εσωστρεφείς και οι δυο, αρκετά ντροπαλοί και με κλίση στον αθλητισμό, αν και δεν ακολούθησαν τελικά πορεία σε αυτόν, με τα υπόλοιπα μέσες άκρες να είναι πια γνωστά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share