Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παραλήρημα εκδότη για το φιλί Αλμπάνη-Ιωαννίδη: «Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού»

«Θα τους κάνω μήνυση»

16 Δεκεμβρίου 2022 14:02
Παραλήρημα εκδότη για το φιλί Αλμπάνη-Ιωαννίδη: «Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ιδιοκτήτης του ekklisiaonline, Καραγιάννης Ανδρέας, απειλεί πως θα κινηθεί νομικά και θα κάνει καταγγελία στο ΕΣΡ, επειδή ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε ένα φιλί στον Θεοχάρη Ιωαννίδη στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, προκειμένου να στείλει το μήνυμα πως «τα φιλιά είναι ωραία».

Όλα ξεκίνησαν στη διάρκεια της εκπομπή «Night Out», όπου βρέθηκε ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, λίγα λεπτά μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου του εξαιρετικά επιτυχημένου «Maestro». Ο Αλμπάνης σχολίασε, μεταξύ άλλων, την σκηνή του φιλιού μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών - Ορέστη Χαλκιά και Γιώργου Μπένου:

«Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως», είπε ο ηθοποιός και κινήθηκε προς τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. «Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;» συνέχισε και αντάλλαξε ένα φιλί με τον παρουσιαστή.

«Φιλάς παρά πολύ ωραία», απάντησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. «Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο Τανγκό των Χριστουγέννων. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά», αποκρίθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης και αυτό ήταν... όλο.

"Βόμβος" με το "Maestro" - Το συζητούν όλοι στους διαδρόμους του Mega

Το βράδυ της Πέμπτης 15/12 προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φινάλε του Maestro μέσα από τη συχνότητα του MEGA, όπου παρακολουθήσαμε την πολυαναμενόμενη σκηνή, που δεν είναι άλλη από την δολοφονία του Χαράλαμπου. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Μαρίας Καβογιάννη.

Ο Χριστόφορς Παπακαλιάτης με "μαεστρία" κατάφερε ξανά να μαγέψει το κοινό και να καθηλώσει με το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς. Όπως απέδειξαν και τα νούμερα τηλεθέασης το Maestro τερμάτισε πρώτο με ποσοστό 26,5 % στο δυναμικό κοινό και από χθες αποτελεί το απόλυτο θέμα συζήτησης.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 16,3
  • ΑΝΤ1: Illuminati 10.0
  • OPEN: Η δική μας οικογένεια 6.5
  • OPEN: Ζωντανός θρύλος 4,7
  • ALPHA: Ο παράδεισος των κυριών 16,6
  • ALPHA: Σασμός 25,7
  • ΜΕGA: Η Γη της Ελιάς 18,7
  • MEGA: Meastro 26,5
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον πλάτανο 2,7

Maestro: Πρώτο trend στο Twitter

Φυσικά οι τουιτεράδες δεν έχασαν χρόνο κατα την προβολή του χθεσινού τελευταίου επεισοδίου και "κέντησαν" με τον σχολιασμό τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share