Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πολύ πριν τον Μαραντίνη: Η άγνωστη σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με γνωστό ποδοσφαιριστή που τελείωσε άδοξα

«Ήταν το άλλο της μισό»

16 Δεκεμβρίου 2022 13:07
Πολύ πριν τον Μαραντίνη: Η άγνωστη σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με γνωστό ποδοσφαιριστή που τελείωσε άδοξα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από το γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και δυο γιους, είχε σχέση με γνωστό κούκλο ποδοσφαιριστή, για αρκετά χρόνια.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Θα το πληρώσεις...» - Στα δικαστήρια ξανά η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο με τον Μαραντίνη

Και μπορεί οι γνωστοί τους τότε να μιλούσαν για ένα ζευγάρι που σίγουρα θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον αυτή η σχέση ανήκει στο παρελθόν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου διατηρούσε σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή

Η παρουσιάστρια διατηρούσε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γιώργου Αλεξόπουλου, για πέντε χρόνια και όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο, καθώς αποτελούσαν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz.

Η άγνωστη σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με γνωστό ποδοσφαιριστή

Για ποιο λόγο τελείωσε άδοξα η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η σχέση, όμως, τελείωσε απότομα το 2007, με αφορμή, σύμφωνα με φήμες, κάποιες hot εμφανίσεις που έκανε η παρουσιάστρια στο πρωινό του Mega «Όμορφος κόσμος».

«Η αλήθεια είναι...»: Ανατροπή από τον Θοδωρή Μαραντίνη 3 χρόνια μετά το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Την ανατροπή έφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης με όσα ανέφερε για τη Σίσσυ Χρηστίδου, αποκαλύπτοντας την φύση της σχέσης τους και την προτεραιότητα, που πάντοτε δίνουν στα παιδιά τους.

Ο frontman των Onirama μίλησε στον Real Fm και αποκάλυψε τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την γνωστή παρουσιάστρια, η οποία επίσης μίλησε για το θέμα. Όπως είπε, βάζουν τα παιδιά μπροστά παρά τις διαφωνίες που μπορεί να έχουν κατά καιρούς.

Τα λόγια του Μαραντίνη μετά το διαζύγιο

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο αντίληψης.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share