Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στα "μαχαίρια" Άντζελα Δημητρίου και Καίτη Γαρμπή - Το περιστατικό που έφερε τριβή ανάμεσά τους

Δεν το γνώριζε κανείς!

16 Δεκεμβρίου 2022 13:16
Στα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φοίβος έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Ελλήνων τραγουδιστών, αφού τα περισσότερα από τα κομμάτια, που έχει γράψει στην καριέρα του γίνονται σε ασύλληπτο χρόνο Νο1 στα charts.

O συνθέτης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή στον Alpha μιλώντας για γνωστά και άγνωστα σημεία της πορείας του.

To άγνωστο περιστατικό

Αφού εξήγησε για ποιον λόγο δεν έχει γράψει μέχρι σήμερα τραγούδι στην Άννα Βίσση στη συνέχεια εξήγησε, πως υπήρχε ένα τραγούδι, που προοριζόταν για την Άντζτελα Δημητρίου και εν τέλει βρέθηκε στα χέρια της Καίτη Γαρμπή. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Άντζελας Δημητρίου για τον Στηβ Κακέτση.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως οι δύο τραγουδίστριες έχουν χαράξει λαμπρούς δρόμους στο τραγούδι με τον κόσμο να γεμίζει τα μαγαζιά, όπου και αν έχουν βρεθεί και οι δύο ξεχωριστά.

Η αποκάλυψη του Φοίβου για άγνωστο περιστατικό μεταξύ Άντζελας Δημητρίου και Καίτης Γαρμπή

«Το ‘Χαμένα’ έχει άλλη ιστορία. Δεν το είχα γράψει για την Καίτη Γαρμπή, αλλά για την Άντζελα. Δεν το είχε πάρει ο Γιάννης Δουλάμης και κάποια στιγμή μετά από καιρό μου λέει, να δώσουμε αυτό το χασάπικο που είχες κάνει για την Άντζελα στην Καιτούλα; Εγώ όλο ναι έλεγα σε ό,τι μου έλεγε. Γύρισα σπίτι, άνοιξα το computer τότε κι έβαζα συνέχεια να παίζει το κομμάτι για να καταλάβω τι είναι το χασάπικο. Δεν είχα καμία σχέση με την ελληνική μουσική» ανέφερε ο Φοίβος.

Το τραγούδι, το οποίο για αλλού γράφτηκε αλλά αλλού κατέληξε…

Έπεσε...αυλαία στην περιουσία της Άντζελας Δημητρίου: «Στον τζόγο έχασα...»

Η Άντζελα Δημητρίου πέρασε μια ζωή γεμάτη συγκινήσεις, αλλά αυτό είχε και επιπτώσεις οικονομικά, με την ίδια να βλέπει επί της ουσίας την περιουσία της να εξανεμίζεται.

Προ ετών έγινε γνωστό ότι έγινε κατάσχεση προσωπικών αντικειμένων από το σπίτι της Άντζελας Δημητρίου λόγω οφειλών προς τρίτους με αποτέλεσμα να μην αισθανθεί καλά η τραγουδίστρια και να λιποθυμήσει.

Σύμφωνα με το spirospero, άνδρες έφυγαν από το σπίτι της παίρνοντας κούτες για οφειλή περίπου 2000€.

Η ίδια η τραγουδίστρια αρνείται τα περί κατάσχεσης και τα αποδίδει όλα σε αντιδικία με πρώην σύντροφό της για τον οποίο είχε υπογράψει εκείνη κάποιες επιταγές. Η ίδια πλήρωσε την οφειλή της και όλα σταμάτησαν εκεί.

Όπως όλα δείχνουν όλα έχουν επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της Άντζελας Δημήτριου. Το πρόβλημα στην υγεία της που παρουσιάστηκε λόγω της απρόσμενης εξελίξεις της κατάσχεσης φαίνεται να έχει ομαλοποιηθεί.

Όπως όλα δείχνουν το παρελθόν δεν την αφήνει σε ησυχία αφού πρώην σχέση της την έχει φορτώσει με επιταγές που υπέγραφε εκείνη για λογαριασμό του.

Εκτός αυτού ο άνθρωπος αυτός ζήτησε πίσω τα προσωπικά του αντικείμενα που βρισκόντουσαν μέσα στο σπίτι της της διάσημης τραγουδίστριας στην Ηλιούπολη. Πάντως οι στενοί της φίλοι πιστεύουν πως θα συμβεί ξανά τέτοιο περιστατικό αφού δεν γνωρίζουν τι έχει υπογράψει η Άντζελα Δημητρίου για να βοηθήσει όπως πίστευε τον σύντροφο της.

Τα λάθη, ο τζόγος και το σπίτι που χάθηκε

Τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής της, το πάθος της με τον τζόγο και τα χρήματα που έχασε από αυτή την εξάρτηση, αλλά και για τους καβγάδες με την κόρη και τους δικούς της ανθρώπους αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου στο Εγώ, δίνοντας ουσιαστικά ένα μάθημα ζωής, μιλώντας σε άλλη περίπτωση και για το παιδί της.

-Ποιο ήταν το κυριότερο λάθος σου;

«Το μεγάλο λάθος μου είναι ότι κάποια στιγμή είχα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα με τον τζόγο. Παρασύρθηκα από έναν άνθρωπο. Ο τζόγος είναι σαν ναρκωτικό, από τα πιο σκληρά μάλιστα».

-Έχασες το σπίτι σου από το τζόγο;

«Όχι. Στον τζόγο έχασα την ηρεμία μου, την προσωπικότητα μου και φυσικά τον κόπο μου. Γι' αυτό και θέλω να συμβουλεύσω όσους ασχολούνται με τον τζόγο να το κόψουν. Εδώ και τρία χρόνια έχω σταματήσει. Δεν το πιστεύει κανένας. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «Τι κάνεις; Έχεις πετάξει τον εαυτό σου σε ένα χώρο κλειστό, μέσα στην κάπνα, τη βρωμιά, στον κάθε τρελαμένο... Εσύ, μια τόσο δυνατή γυναίκα που ό,τι κατάφερες το έκανες με την αξία της φωνής σου, χωρίς να έχεις καν σπουδάσει, χωρίς καν να ξέρεις τι εστί μουσική». Αν με βάλεις σε ένα πιάνο και με ρωτήσεις τι νότα είναι αυτή, δεν ξέρω να σου απαντήσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share