Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα είχαν «σπάσει» πολύ πριν το ανακοινώσουν δημόσια: Από τότε είχαν χωρίσει πραγματικά Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Η κίνηση που... το πρόδωσε

16 Δεκεμβρίου 2022 12:23
Τα είχαν «σπάσει» πολύ πριν το ανακοινώσουν δημόσια: Από τότε είχαν χωρίσει πραγματικά Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης οδηγήθηκαν στην ανακοίνωση του διαζυγίου τους το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο η κρίση στο γάμο τους δεν ήταν πρόσφατη, αλλά αντιθέτως μετρούσε αρκετό καιρό, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει πολλά.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, οι δυο τους είχαν ήδη πάρει την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και τους τελευταίους μήνες ζούσαν συμβατικά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της, βρέθηκε στα Χανιά μαζί με την κόρη της και τον γιο της, χωρίς τον πρώην -πλέον- σύζυγό της.

Ο τηλεοπτικός χωρισμός... το πρόδωσε

Στις αρχές Μαΐου, μάλιστα, είχε πρηγηθεί ο... τηλεοπτικός χωρισμός του ζευγαριού, όταν ο Κρατερός Κατσούλης είχε αναφέρει ότι θέλει να αφιερωθεί στα γυρίσματα της ταινίας, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για εμένα είναι η τελευταία μου ημέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, που είχε ξεκινήσει πριν από επτά χρόνια και κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star. Ο κύριος λόγος, που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες των γυρισμάτων είναι τέτοιες, που θα ήταν αδύνατο να το πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», είχε δηλώσει.

Την ανακοίνωση για την αποχώρησή του, ακολούθησαν τα δάκρυα της Κατερίνας Καραβάτου. Αν κι εκείνη απέδωσε την συγκίνησή της στην αποχώρηση του επί χρόνια συνεργάτη της, μάλλον ο λόγος τελικά είναι βαθύτερος. Ίσως έκλαιγε, γιατί εκείνη ήταν η τελευταία φορά, που οι δυο τους εμφανίστηκαν σαν ζευγάρι, σαν τηλεοπτικό δίδυμο.

«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, βασικά δεν είσαι. Έχουν γίνει τόσα πολλά αυτά τα επτά χρόνια και υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο... Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται», είπε δακρυσμένη.

Στο φινάλε της εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μία ανασκόπηση της χρονιάς, που πέρασε και άφησε πολλές «σπόντες». Αν και οι περισσότεροι τότε, δεν κατάλαβαν σε τι ακριβώς αναφερόταν, σήμερα είναι ξεκάθαρο.

«Είμαι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος πορεύεται με αγάπη, ακόμα και όταν δεν την εκλαμβάνει. Αυτή την στιγμή, αισθάνομαι και αγάπη και ευγνωμοσύνη. Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου, θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμάω. Ξέρω να αντιμετωπίζω και τις δυσκολίες, τις δικές μου και των άλλων. Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, μάλλον αναφερόμενη στις δυσκολίες του γάμου της.

Έπειτα, συνέχισε λέγοντας: «Η χρονιά, που πέρασε ήταν σκληρή και διδακτική, με λάθη από όλους μας, με γενναίες συγγνώμες και με απολογίες. Τουλάχιστον από μένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος κι εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση έτσι ακριβώς όπως σας το λέω. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω... Προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα, έκλαψα, πέρασα πάρα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν. Ίσως κάποια στιγμή να μιλήσω και για αυτό. Πένθησα. Υπήρξα απαρηγόρητη. Στάθηκα δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share