Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Σεισμός» στο βρετανικό παλάτι με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ - «Απέβαλε λόγω της...»

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι στη σειρά ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan»

16 Δεκεμβρίου 2022 11:55
«Σεισμός» στο βρετανικό παλάτι με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ - «Απέβαλε λόγω της...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό ότι η ασφυκτική πίεση που έχουν δεχτεί πρώην και νυν μέλη της βασιλικής οικογένειας από τα media, όχι μόνο με την παραβίαση της προσωπικής τους ζωής αλλά συχνά και με συκοφαντίες που δεν ευσταθούν, έχει οδηγήσει σε τραγικές καταστάσεις – με πλέον χαρακτηριστικό το θάνατο της πριγκίπισσας Diana σε δυστύχημα μετά το κυνηγητό από παπαράτσι.

Τώρα o πρίγκιπας Harry περιέγραψε ένα ακόμα τραγικό περιστατικό: Όπως ισχυρίστηκε τουλάχιστον, στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan», η Meghan Markle είχε μια αποβολή εξαιτίας της πίεσης που δέχτηκε από δικαστική υπόθεση εναντίον βρετανικού ταμπλόιντ.

Δείτε επίσης: Μέσα στα λούσα: Αυτό το ποσό άφησε στους γιους της η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η δικηγόρος του ζευγαριού, όταν οι «Mail on Sunday» και «MailOnline» είχαν δημοσιεύσει μια προσωπική επιστολή της Meghan προς τον πατέρα της, χωρίς τη συγκατάθεσή της, εκείνη ήταν έγκυος, αλλά από το στρες έχασε τελείως τον ύπνο της.

Το πρώτο πρωί λοιπόν που ξύπνησαν στο καινούριο τους σπίτι, στην Καλιφόρνια, απέβαλε. Και σήμερα ο πρίγκιπας Harry ισχυρίζεται τα εξής: «Πιστεύω ότι η γυναίκα μου υπέστη αυτή την αποβολή λόγω της “Mail”. Το παρακολούθησα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέρουμε σίγουρα ότι αυτή ήταν η αιτία; Φυσικά και όχι. Αλλά αν σκεφτούμε την έλλειψη ύπνου και τη χρονική στιγμή της εγκυμοσύνης, μπορώ να πω ότι οφείλεται σε ό,τι προσπάθησαν να της κάνουν».

«Πιστεύω ότι η γυναίκα μου υπέστη αυτή την αποβολή λόγω της Mail. Το παρακολούθησα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέρουμε σίγουρα ότι αυτή ήταν η αιτία; Φυσικά και όχι. Αλλά αν σκεφτούμε την έλλειψη ύπνου και τη χρονική στιγμή της εγκυμοσύνης, μπορώ να πω ότι οφείλεται σε ό,τι προσπάθησαν να της κάνουν».

Η Markle δικαιώθηκε, κατά κάποιον τρόπο, όταν η «Mail» αναγκάστηκε να απολογηθεί δημοσίως προς τη 40χρονη δούκισσα του Σάσεξ. «Η δούκισσα του Σάσεξ κέρδισε τη δική κατά της Associated Newspapers, για άρθρα που δημοσιεύτηκαν στη Mail και αναρτήθηκαν στη Mail Online», σύμφωνα με την ανακοίνωση στην οποία προχώρησε το ίδιο το μέσο.

Ως απάντηση, η Markle δήλωσε: «Αυτή είναι μια νίκη όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους όσους έχουν νιώσει να φοβούνται να υπερασπιστούν το δίκιο τους. Παρόλο που έχει δικαστικό προηγούμενο, αυτό που μετράει περισσότερο είναι το γεγονός ότι πλέον έχουμε όλοι το θάρρος να αναμορφώσουμε μια βιομηχανία ταμπλόιντ που κάνει τον κόσμο σκληρό και κερδοσκοπεί από τα ψέματα και τον πόνο που προκαλεί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share