Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ με τη Ρένα Κουμιώτη: Eξαφανίστηκε από το Γηροκομείο Αθηνών - Τι συνέβη

Οι λόγοι της εγκατάληψης

16 Δεκεμβρίου 2022 10:24
Θρίλερ με τη Ρένα Κουμιώτη: Eξαφανίστηκε από το Γηροκομείο Αθηνών - Τι συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Εξαφάνιση θρίλερ» για τη σπουδαία ερμηνεύτρια Ρένα Κουμιώτη από το Γηροκομείο Αθηνών, όπου είχε εισαχθεί προ ολίγων ημερών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει συνδέσει απόλυτα το όνομά της με την εποχή των μεγάλων τραγουδιών της δεκαετίας του ’70, δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ένα μήνα φιλοξενίας στο ίδρυμα και ξάφνου, εν μία νυκτί, αποφάσισε να το εγκαταλείψει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η Ρένα Κουμιώτη, ύστερα από δική της απόφαση, αλλά και φιλικού της προσώπου, έφυγε από το ίδρυμα προς άγνωστη για όλους κατεύθυνση.

«Και μπορεί η ίδια να έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένη από τους ανθρώπους του ιδρύματος, από την άψογη συμπεριφορά όλων καθώς και από την αγαπημένη της φίλη Μαίρη Λίντα, η οποία φιλοξενούνταν σε διπλανό δωμάτιο, ωστόσο, φαίνεται πως δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τη θαλπωρή του δικού της οικείου περιβάλλοντος», αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.

Ρένα Κουμιώτη

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παπαδάκης: «Με χτύπησε στο αναπνευστικό...»

Ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (15/12) στο «Καλημέρα Ελλάδα» μέσω Skype, καθώς είναι ακόμη θετικός στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποκάλυψε πως πέρασε πολύ δύσκολα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκτάκτως στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε τελικά για 6 μέρες.

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κορωνοϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες. Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου.

Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη του «Καλημέρα Ελλάδα».

Δείτε όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης:

Παράλληλα, ο γιος του δημοσιογράφου, Φοίβος Παπαδάκης, μίλησε για την απόφαση του πατέρα του να αποσυρθεί από την τηλεόραση μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Έχει κουραστεί, προτιμά να αποσυρθεί από μπροστά και να προχωρήσει στο πίσω κομμάτι, πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για όποιον αναλάβει το Καλημέρα Ελλάδα. Τη Μαρία Αναστασοπούλου τη συμπαθώ και εκτιμώ πάρα πολύ. Θα μπορούσε μόνη να αναλάβει την εκπομπή, με την υποστήριξη του πατέρα μου από πίσω», ανέφερε συγκεκριμένα ο επίσης δημοσιογράφος Φοίβος Παπαδάκης.

Τέλος ο Φοίβος Παπαδάκης δε δίστασε να σχολιάσει και την περιπέτεια που είχε ο πατέρας του με την υγεία του: «Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ αγχωτικές για εμάς, διότι νόσησε με κορονοϊό ο πατέρας μου. Ήταν κάτι που θα γινόταν. Τρία χρόνια πρόσεχε πάρα πολύ, φορώντας μάσκα και χρησιμοποιώντας αντισηπτικά. Ευτυχώς το περνάει ήπια, τον παρακολουθούν οι γιατροί» απάντησε ο Φοίβος Παπαδάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share