Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τον «διέλυσε» η Αθηνά Ωνάση: Τα χρήματα που πήρε ο Αλβάρο από το διαζύγιο

Άλλα απαίτησε και άλλα πήρε

16 Δεκεμβρίου 2022 08:34
Τον «διέλυσε» η Αθηνά Ωνάση: Τα χρήματα που πήρε ο Αλβάρο από το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση πέρασε τη δική της ατελείωτη κόλαση στα χέρια του Αλβάρο, όσο ήταν οι δυο τους παντρεμένοι, με το διαζύγιο να προκαλεί κρότο παγκοσμίως.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ζήτησε διατροφή πολλών χιλιάδων ευρώ από τη χρυσή κληρονόμο, που μόνο μικρή περιουσία δεν έχει πια. Ποσό αστρονομικό για εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά όχι και για την Αθηνά Ωνάση, η οποία μπορούσε να του δώσει, αλλά το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του γάμου τους την απατούσε, φυσικά δεν θέλησε να του δώσει αυτά που ζητούσε.

Ο Αλβάρο σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη, το οποίο τον «έκαιγε» κάνοντας λόγο για «fake news».

Ο συγγραφέας του βιβλίου δήλωσε στο Gala: «Έκανε αυτές τις δηλώσεις γιατί ζει στη Βραζιλία και φυσικά χτίζει προφίλ. Παντρεύτηκε στην Πορτογαλία και ζει στη Βραζιλία. Όταν δηλώνεις πράγματα για τα οποία ξέρεις ότι δεν θα υπάρξει ο άμεσος αντίλογος, μπορείς να περιγράψεις τον έγγαμο βίο σου με χρυσά γράμματα ενώ στην πραγματικότητα απάτησε την Αθηνά με τη Νικόλ είκοσι μέρες μετά τον γάμο τους. Βέβαια, ισχύει ότι ο γάμος ήταν εξαιρετικός γι’ αυτόν. Τον έκανε πλούσιο, διάσημο, τον μετέτρεψε κατά κάποιον τρόπο σε Ωνάση, του άνοιξε χιλιάδες πόρτες. Και από εκεί που ζούσε σε ένα πολύ μικρό σπίτι και δεν είχε ούτε αυτοκίνητο βρέθηκε με πάρα πολλά λεφτά. Άρα, ο γάμος ήταν τέλειος γι’ αυτόν. Για την Αθηνά όμως δεν ήταν».

Η έρευνα του Αλέξη Μανθεάκη για το βιβλίο του και τα όσα του είπε το call girl, βοήθησαν τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στην διεξαγωγή του διαζυγίου τους.

«Ήρθε η ώρα που η Αθηνά και οι δικηγόροι της μου είπαν να πάρω τον φάκελο που είχε δώσει η Νικόλ σε έναν πανεπιστημιακό καθηγητή με το όνομα Τιερί Μορό, τον κορυφαίο δικηγόρο του Βελγίου που είχε αναλάβει τη Μισέλ Μαρτέν, γυναίκα του παιδεραστή Ντίτρου, σε μια υπόθεση που είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στο Βέλγιο αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. Πήγα εγώ και η Νικόλ στο γραφείο του στις Βρυξέλλες και το ίδιο βράδυ τον δώσαμε στον δικηγόρο της Αθηνάς στην Ολλανδία. Μου είπαν ‘’καταπληκτικό, έκανες τρομερή δουλειά’’ αλλά μετά τους έχασα και αναρωτήθηκα γιατί δεν με ενημέρωσαν όπως έκαναν παλιότερα ο Ρουσέλ και οι δικηγόροι του που με ενημέρωναν για κάθε τους βήμα» κατέληξε ο συγγραφέας.

Πόσα πήρε τελικά ο Αλβάρο

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού βγήκε τελικά κοινή συναινέσει ύστερα από έναν θυελλώδη χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών κι απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Αθήνα και Ντόντα βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή και πήραν επισήμως διαζύγιο.

Την αποκάλυψη έκανε το γερμανικό περιοδικό «Bunte», το οποίο σε δημοσίευμά του ανέφερε πως ο Αλβάρο Μιράντα και η Αθηνά Ωνάση «τα βρήκαν ειρηνικά». Σε δικαστική αίθουσα του Βελγίου οι δικηγόροι τους έδωσαν τα χέρια τους. Οι ίδιοι βέβαια δεν παρέστησαν στην δίκη.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό ο Αλβάρο ζητούσε εκτός από 11 εκατομμύρια που ήταν τα χρήματα που θα έπαιρνε σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και μηνιαία διατροφή 350.000 ευρώ αλλά και κάποια άλογα και σπίτια που είχαν αποκτηθεί όσα χρόνια ήταν παντρεμένος με την Αθηνά, με τη συνολική αξία να αγγίζει τα 400.000.000 δολάρια. Το πόσα χρήματα τελικά θα πάρει δεν είναι γνωστό, αλλά διέρρευσε ότι θα μπορέσει να κρατήσει τα άλογα που ζήτησε.

Οι Βέλγοι δικηγόροι της Αθηνάς Ωνάση δήλωσαν ότι το ποσό που τελικά θα πάρει ο Αλβάρο είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που ζητούσε. Τώρα εκείνο που ενδιαφέρει τον Βραζιλιάνο ιππέα είναι να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση που αφορά τα άλογα τα οποία είχε αποκτήσει με την Αθηνά που όμως τα είχε αγοράσει εκείνη με χρήματα δικά της. Η πλευρά της Αθηνάς Ωνάση παραδέχτηκε πως εκείνο που βοήθησε πάρα πολύ ώστε η Αθηνά να κερδίσει τη δικαστική αυτή διαμάχη ήταν οι πληροφορίες και τα στοιχεία που της είχε παραδώσει ο κ. Αλέξης Μανθεάκης.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την άστατη ζωή και τις απιστίες που διέπραξε κατά τη διάρκεια του 11 ετούς γάμου του με την Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως επηρέασαν τους δικαστές. Ο Ντόντα είχε παρουσιάσει στους δικαστές την Αθηνά ως ψυχολογικά ασταθή, ενώ η ίδια τον είχε πιάσει να την απατά μέσα στο σπίτι τους στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα. Η απόδειξη νίκησε την ένδειξη και η χρυσή κληρονόμος θα σταματήσει να χορηγεί αιωνίως τον πρώην σύζυγο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share