Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έριξε τη βόμβα η Άντζελα Δημητρίου: «Θα ήμασταν ακόμη μαζί με τον Στηβ Κακέτση αν...»

Οι δυο τους είχαν μια ταραγμένη σχέση

15 Δεκεμβρίου 2022 22:29
Έριξε τη βόμβα η Άντζελα Δημητρίου: «Θα ήμασταν ακόμη μαζί με τον Στηβ Κακέτση αν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος υπήρξε η Άντζελα Δημητρίου, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Στηβ Κακέτση, αναφέροντας το τι σήμαινε για την ίδια και όχι μόνο.

Μιλώντας για τη ζωή της στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο προ ετών, δε δίστασε να αναφέρει πως την έχουν απατήσει στο παρελθόν, κάνοντας σε άλλη περίπτωση μια μεγάλη αποκάλυψη για κακοποίησή της.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον επιχειρηματία Στήβ Κακέτση, η Άντζελα ήταν απόλυτα ειλικρινής. «Πέρασα πολύ καλά με τον Στηβ. Με βοήθησε και τον βοήθησα, αλλά όλο αυτό βρήκε ένα τέλος. Αν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να διορθώσουμε κάποια λάθη, δικά του ή δικά μου, μπορεί να ήμασταν ακόμα μαζί».

Ο Στηβ δεν τη θυμάται και... με τις καλύτερες αναμνήσεις

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν, εκτός των άλλων, μια γυναίκα που έκανε... ζημιές στην προσωπική της ζωή, με την ίδια να καταφέρνει να αλλάξει την πορεία ενός πασίγνωστου επιχειρηματία, που χώρισε τη σύζυγό του και, εν συνεχεία, τα «έσπασε» μαζί του.

Ο Στηβ Κακέτσης είναι ένας άνδρας που όποιος τον γνωρίζει, ξέρει πως έχει λεβεντιά, μπέσα και φιλότιμο. Επίσης δε μιλάει στα μέσα, όσο κι αν έχει δεσμούς ισχυρής φιλίας με πολλούς δημοσιογράφους. Αυτή τη εβδομάδα όμως, έκανε σπάνιες προσωπικές αποδοχές στο περιοδικό ΕΓΩ.

Ήταν αλήθεια ο λόγος που χώρισε με την σύζυγο του, Κατιάνα Μπαλανίκα, η Άντζελα Δημητρίου; «Ναι, δεν το αμφισβητώ» παραδέχεται, «δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν είμαι στα μέλια στα καλά και όταν χωρίσω, βρίζω. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού… Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα, τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share