Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελικός απολογισμός για την Άννα Βίσση: «Ο χωρισμός μου με τον Νίκο Καρβέλα ήταν ο μεγαλύτερός μου...»

Δεν έκρυψε τα συναισθήματά της για ακόμη μία φορά

15 Δεκεμβρίου 2022 21:26
Τελικός απολογισμός για την Άννα Βίσση: «Ο χωρισμός μου με τον Νίκο Καρβέλα ήταν ο μεγαλύτερός μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Βίσση υπήρξε για αρκετά χρόνια ζευγάρι με τον Νίκο Καρβέλα, με τους δύο να χωρίζουν αλλά ελάχιστες φορές να μιλούν για αυτό δημόσια, κάτι που έκανε σε μια περίπτωση η καλλιτέχνιδα.

Αποκαλυπτική όσο ποτέ η απόλυτη Κύπρια σταρ, Άννα Βίσση, που είχε απασχολήσει ξανά με την προσωπική της ζωή, άνοιξε την καρδιά της στο SIGMA Κύπρου λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους.

«Έπιασα πάτο και στα ερωτικά μου. Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήταν ο μεγαλύτερος μου πάτος. Έχω πονέσει σε πολλούς χωρισμούς. Ένα από τα χαρακτηριστικά μου με τον Νίκο ήταν πως θα θυσίαζα τα περισσότερα πράγματα για το Νίκο. Το έχω ζήσει να το κάνει και ο Νίκος για μένα», είπε η Άννα Βίσση για το Νίκο Καρβέλα.

Ο σκληρός χωρισμός που έγινε δυνατή φιλία

Η Άννα Βίσση συνεχίζει αποκαλύπτοντας για τη σχέση με τον Καρβέλα: «Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος ακραίος και καθόταν πάντα κάτω από την ομπρέλα μιας γυναίκας. Μου άρεσε, τον πίστευα και τον αγαπούσα.

Αρκετές φορές διαφωνούσαμε όμως το συζητούσαμε. Μεταξύ μας αργότερα είπαμε ορισμένες αλήθειες».

«Έφερε αρκετούς πόνους αυτός ο χωρισμός Ξέραμε ότι κάποια στιγμή ίσως και να μη μιλούσαμε και ποτέ με τον Καρβέλα. Έγινε και αυτό. Δεν βλεπόμασταν καθόλου».

Όσο για τους λόγους που χώρισαν Βίσση–Καρβέλας: «Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήρθε επειδή έκλεισε ο κύκλος της κοινής ζωής μας. Και στους δύο μας έκλεισε ταυτόχρονα ο κύκλος του έρωτα μας.

Τελείωσε η ερωτική μας χημεία. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο χωρισμός μας ήταν αναγκαίος και απαραίτητος, ο τρόπος που χωρίσαμε ήταν η αρχή μιας δυνατής φιλίας που συνεχίζουμε τώρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share