Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όλα στην φόρα για την Σμαράγα Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα για να μην γίνω σκλάβα του παιδιού μου και αφήσω όλη μου τη ζωή πίσω»

«Η εικόνα μου με ενδιέφερε πάντα, όσο όσο…»

15 Δεκεμβρίου 2022 16:40
Όλα στην φόρα για την Σμαράγα Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα για να μην γίνω σκλάβα του παιδιού μου και αφήσω όλη μου τη ζωή πίσω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές για την συνειδητή επιλογή της να μην αποκτήσει παιδιά και να μην προχωρήσει σε γάμο, καθώς όπως η ίδια έχει δηλώσει, δεν είναι κάτι το οποίο επιθυμεί στην ζωή της. Πιο αναλυτικά η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στο πλατό του “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στην δουλειά της, τον ρόλο της στο Παρά Πέντε και τον λόγο που απορρίπτει τον γάμο και τα παιδιά.

“Η εικόνα μου με ενδιέφερε πάντα, όσο όσο… Κάνω μια δουλειά που έχει σχέση με την εικόνα, φωτογραφίζομαι, θέλω να είμαι ωραία, θέλω να με βάφουν και να με χτενίζουν ωραία. Αλλά μέχρι εκεί… Μετά από τόσα χρόνια ξέρουν πως είμαι, σε μερικές φωτογραφίες θα βγω και χειρότερη”.

Ο λόγος που η Σμαράγδα Καρύδη απορρίπτει τον γάμο και τα παιδιά

 Όλα στην φόρα για την Σμαράγα Καρύδη - παιδιά

“Έχω ζήσει τη ζωή που με ικανοποίησε. Έχω ζήσει όσα ήθελα. Δεν έχω παράπονα. Βρήκα την ισορροπία. Δεν είμαι εργασιομανής και για πάρα πολλά χρόνια δεν είχα όρεξη να κάνω και πολλά πράγματα. Βρήκα μια ισορροπία και στη ζωή και στη δουλειά μου. Δεν ένιωσα ότι υπήρχε κάπου κενό.

Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Δεν απορρίπτω τον θεσμό του γάμου. Δεν έχω βρει τον λόγο να κάνω γάμο. Η επισημοποίηση και η επισφράγιση ενός πράγματος θα φέρει μια μονιμότητα που θα με τρομάξει. Ο λόγος που δεν έγινα μητέρα είναι επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω. Δεν είχα την όρεξη και τα αποθέματα να αφιερωθώ σε κάτι τέτοιο. Δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε, από μικρή δεν το είχα ποτέ. Θα πάθαινα κόλλημα με το παιδί” εξομολογήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Μαθεύτηκε από τον Θοδωρή Αθερίδη: Η αντίδραση της Σμαράγδας Καρύδη όταν αποκάλυψε τη σχέση τους

Ο Θοδωρής Αθερίδης προκάλεσε αίσθηση με τα όσα δήλωσε στο «Πρωινό» του ANT1 για την Σμαράγδα Καρύδη και όχι μόνο. Παράλληλα, για τη μοναξιά, τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, αλλά και τα πρότζεκτ στα οποία θα συμμετέχει μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε

«Δεν ξέρω αν μπορώ να στα εξηγήσω κι εγώ όλα. Είμαστε οι ίδιοι, επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το καθορίζεις εσύ.

Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπάω. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ να του φερθώ με ένα τρόπο άσχημο» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Ε είσαι χαζός» - Αποκάλυψη "φωτια" για το ζευγάρι

Αναφορικά με το ότι ο ίδιος και η Σμαράγδα Καρύδη άργησαν πολύ να μιλήσουν δημόσια για τη σχέση τους, ο Θοδωρής Αθερίδης σημείωσε: «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Ήμουν με τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα στο καμαρίνι, με ήξερε γενικά και εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είχε ξεκινήσει η συνέντευξη.

Από την άλλη δεν με πείραξε κιόλας που τα έβαλε, δεν το θεώρησα κάτι. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Η Σμαράγδα μου είπε “ε είσαι χαζός”. Είναι πιο αυστηρή από μένα όσον αφορά στα προσωπικά της θέματα».

«Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα» εξομολογήθηκε στην συνέχεια.

Δείτε όλα όσα είπε ο ο Θοδωρής Αθερίδης στο σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share